20 / 04 / 2024

Bitcoin 30 bin doları test edecek! Yer yerinden oynayacak!

Bitcoin 30 bin doları test edecek! Yer yerinden oynayacak!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. İşte Bitcoin 30 bin dolar olacağını duyuran Süllü'nün inanılmaz analizi....



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. Beste Naz Süllü'ye göre; kKripto para birimleri yoğun bir Temmuz gündeminin ardından rahatlıyor. Bitcoin 24.000 doların üzerine çıktıkça kripto para birimlerinin tekrar yükseleceğine dair umutlar yeşermeye başladı. 

Bitcoin 30 bin doları test edecek! Yer yerinden oynayacak!

Özellikle, ABD'den gelen son istihdam verileri daha az şiddetli bir durgunluk olduğunu gösterdiğini aktaran Naz Süllü, Çarşamba günü açıklanacak ABD TÜFE verileriyle ekonomiyi tartma fırsatı da olduğunu belirtti. 

Korku ve açgözlülük göstergelerinin yanı sıra, duyarlılık göstergelerinin fiyattan olumlu yönde saptığını gördüklerine vurgu yapan Süllü, Bu nedenle, ilgi arttıkça dünya devi kripto para birimi Bitcoin'in 30.000 dolara yaklaşabileceğini kaydetti. 

İşte Beste Naz Süllü'nin analizi ve güncel kripto para piyasası...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön