23 / 04 / 2024

bitcoin fiyatlarIarı

bitcoin fiyatlarIarı

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. İşte Bitcoin 30 bin dolar olacağını duyuran Süllü'nün inanılmaz analizi....

Bitcoin ve kripto paralarda kayıp yüzde 20'ye ulaştı!

Kripto paralarının en büyük birimi olan Bitcoin'de dev dalgalanmalar devam ediyor. 69 bin dolara kadar çıkan Bitcoin 56 bin dolara kadar geriledi. 

Bitcoin düştü, AVAX rekor kırdı!

Kripto para yatırımcıları son durumu merak ediyor. Geçtiğimiz pazartesi 65 bin doları geçen Bitcoin yeni haftaya düşüşle başlarken, Avalanche (AVAX) yeni bir rekora imza attı.

Vergiden muaf Bitcoin şehri kuruluyor!

Dünya üzerinde kripto para Bitcoin'i yasal ödeme aracı şeklinde onaylayan ilk ülke olan El Salvador'un devlet başkanı Nayib Bukele, vergiden muaf bir Bitcoin şehri inşa edeceğini ve 10 seneik Bitcoin tahvilleri edeceklerini duyurdu. 

Türkiye'nin elektrik tüketimin yüzde 41'i Bitcoin üretiminde harcanıyor!

Kripto para birimi Bitcoin, senelik tükettiği 120 teravat elektrik ile Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 41'ine denk düşen enerji tüketimi yapıyor. 

Bitcoin rallisi tehlikede mi?

Bitcoin'de meydana gelen sert düşüşler sonrasında yatırımcıların endişesi artıyor. Peki, yatırımcılar bu esnada nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Bitcoin neden düşüyor?

Kripto paraların en büyük birimi Bitcoin sert düşüş yaşıyor. Peki Bitcoin neden düşüş yaşıyor? İşte detaylar...

Bitcoin 75 bin doları geçecek mi?

Kripto para biriminin en büyük oyuncusu Bitcoin gerilemeye başladı. Global fon yöneticileri Bitcoin'in 75 bin doları geçeceğini düşünüyor.

Bitcoin'in mucidi dünyanın en zengin 15’inci insanı oldu!

Dünyanın en büyük hacmine sahip kripto para birimi Bitcoin’i (BTC) geliştiren kişi olan Satoshi Nakamoto’nun net servetinin 73 milyar dolar olduğuna dikkat çekildi.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Bitcoin, altını geçecek!

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Bitcoin sert satışlarla geriledi!

Uzun zamandır Bitcoin yatırımlarını elinde tutan yatırımcılar Bitcoin'lerini satmaya başladı. Kripto para borsasının en büyük oyuncusu Bitcoin bu satışların ardından 65 bin dolara geriledi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 

Altın almak mı daha mantıklı, Bitcoin almak mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Atılım Murat bugünkü köşesinde altın yatırımını ve Bitcoin yatırımını karşılaştırdı. İşte Atılım Murat'ın 'Bitcoin mi, altın mı?' başlıklı yazısı...

bitcoin fiyatlarIarı Haberi

bitcoin fiyatlarIarı

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. Beste Naz Süllü'ye göre; kKripto para birimleri yoğun bir Temmuz gündeminin ardından rahatlıyor. Bitcoin 24.000 doların üzerine çıktıkça kripto para birimlerinin tekrar yükseleceğine dair umutlar yeşermeye başladı. 

Özellikle, ABD'den gelen son istihdam verileri daha az şiddetli bir durgunluk olduğunu gösterdiğini aktaran Naz Süllü, Çarşamba günü açıklanacak ABD TÜFE verileriyle ekonomiyi tartma fırsatı da olduğunu belirtti. 

Korku ve açgözlülük göstergelerinin yanı sıra, duyarlılık göstergelerinin fiyattan olumlu yönde saptığını gördüklerine vurgu yapan Süllü, Bu nedenle, ilgi arttıkça dünya devi kripto para birimi Bitcoin'in 30.000 dolara yaklaşabileceğini kaydetti. 

İşte Beste Naz Süllü'nin analizi ve güncel kripto para piyasası...

Kripto para girişinin henüz güçlü olmadığının altını çizen Süllü, ancak...