25 / 04 / 2024

Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Asya borsaları, yatırımcıların ABD hizmet verilerine tepki göstermesi ve Fed'in nihai faiz oranlarını daha yüksek tutma kararına ilişkin spekülasyonların artmasıyla düştü.



Bybit Global ekibi tarafından yazılan inceleme, günün gelişmelerini içeriyor. Asya borsaları, yatırımcıların ABD hizmet verilerine tepki vermesiyle düştü ve Federal Rezerv'in nihai faiz oranlarını daha yüksek tutma kararına ilişkin spekülasyonları alevlendirdi. Dolar genel olarak yataydı ve Hazine getirileri yataydı.

 Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Kripto para piyasası, enflasyonun yeterince yavaşlamadığına dair endişeler arasında daha riskli varlıklarla birlikte çöktü. Bitcoin, değerlemeler hazırlanırken son 24 saatte yüzde 1,7 düşmesine rağmen 17.000 doları elinde tutuyor. Benzer şekilde Ethereum, aynı dönemde ağır kayıplar bildirdikten sonra 1.260 dolar bölgesine geri döndü. Çift haneli yüzde kayıplarıyla geniş bir taban düzeltmesine meydan okuyan AXS dışında, orta ila büyük hacimli altcoinler çoğunlukla açık verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön