29 / 03 / 2024

Bitcoin derin sularda her an bir timsah kapabilir!

Bitcoin derin sularda her an bir timsah kapabilir!

Bir kripto analisti, Federal Rezerv politikalarına devam ettiği sürece Bitcoin (BTC) ile olası senaryoları ele alarak yatırımcıları uyardı!



Önde gelen bir kripto analisti olan Nicholas Merten, Federal Rezerv (FED) politikası yürürlükte kaldığı sürece Bitcoin (BTC) fiyatlarının düşebileceğini öne sürdü.

Fed politikası

coin-turk.com'da yer alan habere göre; kıdemli analist Nicholas Merten, 513.000 YouTube abonesini, önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin'in, Federal Rezerv sıkı para politikalarına uymaya devam ettiği sürece mevcut ayı sezonunda yeni düşük seviyelere düşebileceği konusunda uyardı. Analist, açıklamalarında şu gözlemleri yaptı:

"Geçtiğimiz yıllarda FED faiz oranlarını düşürüyordu. Şimdi ise sıkılaştırma yoluyla tam tersini yapıyor. 1980’li yıllarda yaşanan beri faiz oranlarının düşürmesinden bu yana son birkaç yıl içerisinde en hızlı tempoda artırıyor…  Bir de üstüne bilançolarını küçültmeye başlıyor. ABD bir azalma modeline girmeye başlıyor. Stratejinin sonunda muhtemelen ipoteğe dayalı menkul kıymetler satmaya başlayacak… FED bu varlıkları nakit karşılığında satıyor ve bu durum nakidin azalmasına yol açıyor."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön