25 / 04 / 2024

Bitcoin derin sularda her an bir timsah kapabilir!

Bitcoin derin sularda her an bir timsah kapabilir!

Bir kripto analisti, Federal Rezerv politikalarına devam ettiği sürece Bitcoin (BTC) ile olası senaryoları ele alarak yatırımcıları uyardı!



Nicholas Merten ayrıca, Federal Rezerv enflasyon hedefine ulaşana kadar kripto piyasasının lideri Bitcoin'in artan satış baskısı altında kalacağını söyledi.

"FED’in izlediği bu ilkeler daha yüksek faiz oranları ve bilanço küçültme yoluyla niceliksel sıkılaştırma olduğu için Bitcoin’in düşmesinin bir sebebi olarak da mevcut politika gösterilebilir. FED’in aradığı belirli koşullara ulaşana kadar Bitcoin’de daha düşük seviyeler görülebilir."

Bitcoin satın alma alanı

Uzman Nicholas Merten, Fed'in mevcut yörüngesinin Bitcoin'i 10.000 - 12.000 $ fiyat aralığına geri getirebileceğini öne sürdü. Ancak bunun Bitcoin boğaları için harika bir fırsat olabileceğini de sözlerine ekledi. Son olarak analist yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"10.000 ile 12.000 dolar aralığına kadar gerilediğimizde kimse Bitcoin satın almak istemeyecek. Herkes kripto para biriminin sıfıra gideceğini düşünecek. Ancak nesiller boyu satın alma fırsatları arasındaki en iyi konum yer belirttiğim aralık olabilir…"

Altın ayıları kış uykusuna yatmayacak!
Altın 450 TL birden fırlayacak! Analistler son fırsat diyerek uyardı!
Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön