25 / 04 / 2024

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Son zamanlarda sert bir şekilde düşüş yaşayan Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Galaxy Digital LP'nin CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'deki bu düşüşün 6 haftayı bulabileceğini dile getirdi.



Kripto para borsasının en büyük birimi olan Bitcoin düşmeye devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bitcoin'in en büyük yatırıcımlarından biri olan Galaxy Digital LP'nin CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'deki düşüşün devam edebileceğini dile getirdi. 

Zirveden yüzde 35 oranında gerileme yaşayan Bitcoin için 40-50 bin dolar seviyesinin adil olduğunu dile getiren Novogratz şunları söyledi: 

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

"Bir süre için konsolidasyon yaşayacağız, bu 4-6 hafta sürebilir."

Bitcoin son 24 saat içerisinde yüzde 3.95 artmış, 45 bin 293 dolardan işlem görmüştü.Ethereum ise yüzde 5.66 artışla 3 bin 483 dolara yükselirken Ripple da 9.79 oranında artış yaşadı.

Kripto para piyasasında Elon Musk tartışması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön