25 / 04 / 2024

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...




BITCOIN (BTC) KAÇ DOLAR? (29 Temmuz 2022 BITCOİN)

Açıklanan resmi rakama göre, Bitcoin (BTC) fiyatı 23.909,01 dolar.


Yine aktarılan son dakika gelişmelerine göre, ABD Merkez Bankası (Fed) politika faizini beklentilere paralel 75 baz puan artırdı. Banka fonlama faiz aralığını böylece yüzde 2,25-2,50 aralığına çekti. Fed Haziran ayı toplantısında da faizi 75 baz baz puan artırmış, bu faiz artışı 1994'ten beri en yüksek faiz artırımı şeklinde kayıtlara geçmişti.

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

FED'DEN 1980'LERİN BAŞINDAN BERİ EN SIKI PARA POLİTİKASI ADIMLARI

Haziran ve Temmuz ayı toplantıları ile gerçekleştirilen 150 baz puanlık faiz artırımı 1980'li yılların başından bu yana yapılan en sıkı para politikası adımları şeklinde dikkat çekti. Söz konusu Faiz kararı oybirliği ile alındı. Faiz karar metninde Fed'in enflasyon risklerine karşı yüksek derecede dikkatli olduğu mesajı da yinelendi.

 

Dolar 3 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!

Dolar uçtu, TL'de olanlar oldu! Türk Lirası yılbaşından bu yana yüzde 26 değer kaybetti!

İşte BIST 100 endeksinde yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse! 28 Temmuz 2022 BIST 100 endeksinde son durum ne?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön