19 / 04 / 2024

Bitcoin paraşütsüz çakıldı! FED kararı sonrası dibi görecek!

Bitcoin paraşütsüz çakıldı! FED kararı sonrası dibi görecek!

Piyasalarda gözler Fed'in faiz kararına çevrilmişken Bitcoin yüzde 4.3 değer kaybı yaşadı. Analistler karar sonraı Bitcoin'in çökmesinden korkuyor. İşte detaylar...



KARARIN ARDINDAN DA DÜŞECEK ENDİŞESİ

Futurance Hazine ve Araştırma Müdürü Sercan Yıldırım bugün yaşanan düşüşle alakalı yaptığı analizde şu ifadeleri kullandı:

"Buy the dip alımları gelmediği gibi panik satışın olmadığı bir bant aralığı yaşıyoruz. Yatırımcıların bu süreçte faiz kararından sonra daha fazla düşme endişesi yaşadığı gözleniyor"

Bitcoin paraşütsüz çakıldı! FED kararı sonrası dibi görecek!

AÇIKLAMALAR TAKİP EDİLECEK

Yarın Fed'in faiz kararında sadece miktara değil, karar sonrası yapılacak açıklamalar da dikkatle izlenecek. Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan beklenen Fed kararı hakkında bilgi notunda "Beklenti dahilinde sürpriz içermeyen bir 75 bps hareketinde FOMC açıklamasının ve Powell konuşmasının içeriğinde durgunluk olasılıkları ve Fed’in böyle bir ekonomik durgunluk ortamında enflasyon konusundaki aksiyon planı ilgi alanımızda olacak. Fed’in enflasyon konusundaki endişesi ve büyümeyi ne kadar göz ardı edebileceği algısını çözümlemeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

İŞTE KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DURUM...

  İsim Fiyat (USD)       
  Bitcoin 21.098,8     
  Ethereum 1.413,11     
  Tether 1,0000     
  USD Coin 0,9999     
  BNB 243,6     
  Binance USD 0,9999     
  XRP 0,33188     
  Cardano 0,4682     
  Solana 35,860     
  Dogecoin 0,061789     

Kripto parada bir vurgun daha Şirket Türkiye’de de işlem yapıyordu

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

iPhone almak isteyenler sakın kaçırmayın! Carrefoursa'dan Apple telefon fırsatları başladı! 26 Temmuz 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön