25 / 04 / 2024

Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Bitcoin'in 20bin dolar civarındaki dalgalı seyri yeni güne de taşındı. Dün gece Bitcoin 19 bin 848 dolara kadar düştü. Ünlü kripto para analisti ise Bitcoin'de artık dibin geldiğini duyurdu! İşte detaylar...



Bitcoin'in 20bin  dolar civarındaki dalgalı seyri yeni güne de taşındı. Dün gece Bitcoin 19 bin 848 dolara kadar düştü. Tahminleri bir bir tutan ünlü kripto para analisti ise beklentilerini açıkladı!

Bu düşüşte Fed Başkanı Jerome Powell'ın resesyon ihtimalinin kesinlikle var olduğunu açıklaması en büyük etken oldu. Powell'ın açıklamalar öncesi dün yüzde 0.2'lik günlük yükseliş kaydeden Nasdaq, günü yüzde 0.15'lik düşüşle tamamladı. Kripto paralar da son dönemde sık sık görüldüğü gibi borsalara paralel izledi.

 Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

ETHEREUM 1000 DOLARIN ÜZERİNDE

HaberTurk'te yer alan habere göre; bu sabah ise Bitcoin yeniden 20 bin 400 doların üzerine yükseldi. Günlük yükselişi yüzde 1.4 oldu! Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para olan Ethereum ise dün gece bin 49 dolara kadar indi. Ethereum bugün ise bin 90 dolara kadar yükseldi1 Ethereum günlük yükselişi yüzde 1.5'i buldu.

TSİ 10.45 itibarıyla son 24 saatte Binance Coin yüzde 4.7, 
Cardano (ADA) yüzde 1.1, 
Ripple yüzde 1.6, Solana yüzde 5.6, 
Dogecoin ise yüzde 2.5 değer kazandı!

Peki, Bitcoin'de yükseliş mi başladı yoksa bunlar düşmeden önce son çabalar mı? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön