24 / 04 / 2024

Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Bitcoin'in 20bin dolar civarındaki dalgalı seyri yeni güne de taşındı. Dün gece Bitcoin 19 bin 848 dolara kadar düştü. Ünlü kripto para analisti ise Bitcoin'de artık dibin geldiğini duyurdu! İşte detaylar...



Mevcut kripto pazarında meydana gelen gerilemeyi doğru bir şekilde öngören ve geniş çapta takip edilen trader ve analist; piyasadaki acının neredeyse bittiğini ve Bitcoin için belirli bir fiyat hedefinin akılda olduğunu belirtti.

 Bitcoin tırmanmaya çalışıyor! Ünlü analist ise dibin çok yakın olduğunu duyurdu!

Kripto traderı Capo, Bitcoin’in mevcut fiyatlardan yaklaşık yüzde 17 oranında aşağıda bir dip oluşturma sürecinde olduğunu açıkladı. Analist, bu sonuca Bitcoin’nin kısa vadeli hareketlerine bakarak ulaştığının altını çizdi. Ünlü Analist, kısa vadeli grafikte, 16 bin ve 17 bin dolar arasında yerel dip oluşumu öngörüyor.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Varlık Barışı başvuruları için son hafta! Sakın kaçırmayın!

Bitcoin'e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Altın kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan inanamadı! Dikkat! Çok mağdur...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön