25 / 04 / 2024

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Altın fiyatlarının zirve yapması ile beraber Bitcoin ve Ethereum'a ilgi azaldı. Bitcoin 69 bin dolardan 62 bin dolara geriledi. 



Piyasalardaki hareketliliği ABD verileri şekillendirmeye başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Fed'in tahvil alımlarını 15 milyar dolar düşürmesi sonrasında 2022 yılında faiz artırımı hamlesinde olma beklentisi Altın fiyatlarını baskı altına alırken Kripto Para yatırımcıları da bunu fırsat bilmeye başlamıştı. ABD'den gelen olumsuz ekonomik veriler altını desteklemeye başladı ve kripto paralar gerilemeye başladı. 

ELON MUSK DA İŞE YARAMADI

Milyarder iş insanı Elon Musk, Tesla'da olan hisselerinden bir kısmını satışını gerçekleştirdi. 1.1 milyar dolarlık satış yapan Elon Musk, hisselerden gelen parayla kripto para alımı yapmadığı belirtildi. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

REKOR SONRASI DÜŞÜŞ

Bitcoin ve Ethereum rekor seviyeye ulaştıktan sonra düşüş başladı. Kısmi olarak kâr satışları olsa da genel açıdan incelendiğinde altın fiyatlarındaki güçlenme kripto paralara olan ilgiyi düşürdü. Altın fiyatları ABD'de dün açıklanan TÜFE verisiyle 5 ayın zirvesine çıktı ve Ons Altın 1868 dolara kadar çıktı. 

Bitcoin ve Ethereum yeniden düşüşte!

Kripto paralarda düşüş başladı. Bitcoin dün görmüş olduğu 69 bin dolardan 62 bin 964 dolara kadar düştü. Bitcoin saat 07:57 itibarıyla yüzde 2'ye yakın kayıpla 64 bin 600 dolar civarından alıcı buluyor. Ethereum da dün 4865 dolara kadar çıktı ve sonrasında sert gerileme yaşadı. Saat 07:57 itibarıyla yatay seyreden Ethereum 4634 dolardan alıcı buluyor.

DOGE VE SHIBA YÜKSELİŞTE

Dogecoin ve Shiba Inu tarafında ise göstergeler yükselişi işaret etse de uzun zamandır sert düşüş yaşamışlardı. Dogecoin saat 07:57 itibarıyla yüzde 1.58 oranında primle 0.26 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin rekor tazeledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön