27 / 04 / 2024

Bitcoin yeniden 23 doları aştı! Bitcoin yükselmeye devam edecek mi

Bitcoin yeniden 23 doları aştı! Bitcoin yükselmeye devam edecek mi

Bitcoin geçtiğimiz haftalarda inişin ardından ilk defa 23 bin doların üzerine çıktı. Uzmanlar, yatırımcılarının büyük bir merak ile beklediği bitcoin piyasasına dair inançlarını koruyor İşte detaylar…



Kripto şirketlerinden peş peşe gelen işten çıkarma haberleri kripto piyasadaki belirsizliği arttırmıştı. Bununla beraber çeşitli sektörlerden çok sayıda şirket de pazarlama işlemlerini ve Web3 planlarını tekrar gözden geçireceklerini duyurmuştu.

Bugün Avrupa Merkez Bankası’ndan (AMB) beklenen daha agresif faiz kararına yönelik yaptırımlar ve AMB’nin yükselen enflasyona karşı çok daha etkili olduğunu düşündüğü bir adım hazırlığında olması, aynı zamanda piyasalardaki risk isteğini de arttırdı. Artan risk isteği kripto para piyasasını da pozitif etkiledi.

Bitcoin yeniden 23 doları aştı! Bitcoin yükselmeye devam edecek mi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön