20 / 04 / 2024

Bitcoin'de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Bitcoin'de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Kripto yatırımcıları piyasalarda neler olduğunu ve gelecekte neler olacağını merak ediyor? Peki kripto paraları neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? İşte kripto para yatırımcılarının merak ettiği tüm ayrıntılar...



Bütün dünyanın gözü Rusya ve Ukrayna savaşına kitlenmiş durumda. Savaşın genişleyerekdiğer ülkelere de ulaşıp ulaşmayacağı, nükleer silahlara yönelip yönelmeyeceği büyük tedirginlikler yaratıyor. Piyasalarda da durum pek farklı olmadı. 

Bitcoin de bekle gör dönemi başladı mı? Kripto yatırımcılarına şok!

Dünya'dan Ufuk Korcan'ın haberine göre; yatırımcıların genelde riskli varlıklardan uzak kalmak gibi bir tutum sergiliyor. Kripto paralarda ise gerçekleşenler tam bir test özelliğinde oluyor. 

Zira güvenli liman şeklinde nitelendirilen ve altına alternatif olarak ortaya çıkan Bitcoin’in, Rusya ile Ukrayna arasında yaşananların savaş haline gelmesiyle sert şekilde değer kaybetmesi bir anda kafalarda soru işarelerinin oluşmasına neden oldu. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön