19 / 04 / 2024

Bitcoin'de psikolojik sınır aşıldı! Ünlü ekonomistten uyarı gecikmedi

Bitcoin'de psikolojik sınır aşıldı! Ünlü ekonomistten uyarı gecikmedi

Bitcoin yüzde 3.2 yükselişle 21.000 doların üzerine tırmanırken, Ethereum yüzde 8.2 değer kazanarak 1.200 doları aşarak psikolojik sınırı geçti.



RESESYON ENDİŞELERİNDE KISMİ AZALMA
Önceki gün açıklanan imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri birçok ülkede ekonomik faaliyetlerin yavaşladığı vurgulandı. Bu da dünya genelinde merkez bankalarının sıkılaştırma adımlarında o kadar da agresif davranmayabileceğine yönelik bir beklenti ortaya koydu.Resesyon endişelerindeki kısmi azalma risk iştahını artırırken kripto paralarda yükselişe neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön