19 / 04 / 2024

Bitcoin'de kritik sınır uyarısı: Bu seviyeden aşağı inerse her şey biter

Bitcoin'de kritik sınır uyarısı: Bu seviyeden aşağı inerse her şey biter

Bitcoin'in son dönemde durmayan düşüşünü değerlendiren uzmanlar dijital parada kritik sınırı açıkladı. 19 bin doların altına düşen Bitcoin yeniden toparlanarak 19 bin doların üzerine çıktı ama kırmızı çizgiyi gerçerse her şey durabilir uyarısı yapıldı.



Kripto şirketlerinin, çalışanları işten çıkarmaya başlaması ve faiz artışlarıyla yatırımcıların riskli varlıklardan kaçmasının ardından Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana ilk kez 18 bin doların altına gerilemişti. Bitcoin düşüşten sonra bir miktar tepki alımlarıyla toparlanma eğilimine girse de yeniden düşmeye başladı.

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altını gördü. Bitcoin'in son 7 gündeki değer kaybı yüzde 8'e yaklaştı. Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri sadece 24 saat içinde yaklaşık yüzde 4,7 düşerek 856 milyar doların altına geriledi. 

ABD ve AB Merkez Bankalarının fazi kararları yatırımcıların kirpto paralardan çıkışını hızlandırmaya devam ediyor. Yüksek enflasyonun ABD ekonomisinde resesyona neden olabileceği endişeleri devam ederken, dijital para piyasasının en büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altına düşmesine neden oldu.

Bitcoin de kritik sınır uyarısı: Bu seviyeden aşağı inerse her şey biter


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön