25 / 04 / 2024

Maldivler’de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor!

Maldivler’de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor!

Deniz üzerinde direkler üzerine inşa edilen bungalov evlerin modası yavaş yavaş geçiyor. Maldivler’de dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor.



Malpler'deki Rangali Adası'nda yer alan Conrad Malpes Randali Island Oteli'nin bir parçası olarak dünyanın ilk deniz altı oteli inşa ediliyor. Bu yılın sonunda bitecek olan su altı rezidansını tercih eden tatilciler Hint Okyanusu'nun gizemli faunasında ve bitki örtüsünün tam göbeğinde uyuyacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, deniz seviyesinin 5 metre altında olsa da otel odalarının konforu sarayları aratmayacak şekilde tasarlanacak.  Dairelere büyük bir banyo, kral boyu yataklar, giyinme bölümü, salon oldukça minimalist bir anlayışla yerleştirilmiş. 

Deniz altı manzarası, balıklar, su altı bitki örtüsü ve deniz yüzeyinden süzülen güneş ışığı dinlenmek için güzel bir ortam oluşturuyor. Ancak rezidanstaki villalar sadece denizaltını görmüyor. Dairelerin arka tarafından denizin üstünü ve gün batımını gören bir bölüm de bulunuyor ve ziyaretçiler buradan denize girebiliyor. 


Geri Dön