24 / 04 / 2024

bitcoin piyasası

bitcoin piyasası

Bitcoin'in son dönemde durmayan düşüşünü değerlendiren uzmanlar dijital parada kritik sınırı açıkladı. 19 bin doların altına düşen Bitcoin yeniden toparlanarak 19 bin doların üzerine çıktı ama kırmızı çizgiyi gerçerse her şey durabilir uyarısı yapıldı.

Rusya’da dolar ve euro hariç döviz satışlarında kısıtlamalar kalktı! Bitcoin ise ülkede yasal hale geliyor

Ukrayna'ya 24 Şubat 2022 Perşembe günü savaş açan Rusya, bozulan ekonomik dengeleri yeniden tesis etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Rus hükümeti ülkede vatandaşlarına dolar ve euro dışındaki döviz satışındaki kısıtlamaları kaldırdı.

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Kripto para piyasası hareketlendi, Bitcoin 37 bin dolara yükseldi!

Bitcoin, gece geç saatlerde birkaç gündür aşmayı denediği 36 bin dolar direncini kırdı ve gün içi yüzde 3 yükselişle birlikte 37 bin dolar sınırına ulaştı. BTC yılbaşından bu yana yüzde 120 artış yaşamış oldu.

Kripto paralarda neler oluyor? Bitcoin yatay hareket ederken altcoinler yükseliyor!

Lider kripto para Bitcoin, haftanın 2. gününde 35 bin dolar bölgesinde dar bir bantta fiyatlanırken, kripto para piyasasında olumlu görünüm de sürüyor. İşte kripto paralarda son durum....

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

30 bin doları test eden Bitcoin 7 günde yüzde 11 değer kazandı!

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saat içinde yaklaşık yüzde 3,1 artarak 1,12 trilyon doları geride bıraktı.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Bitcoin 28 bin doları zorlarken, altcoin piyasasında hareketlilik başladı!

Pozitif bir ivme yakalayan BTC, 28.000 doları zorlamaya devam ediyor. Bu süreçte ise altcoin piyasası daha farklı bir hareketlilik yakaladı. İşte son 24 saatte yaşananlar.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Kripto piyasasında canlanma! Bitcoin son 6 ayın zirvesine tırmandı!

Kripto piyasasının en yüksek işlem hacmine sahip varlığı olan Bitcoin 6 haftanın en yüksek seviyesini görürken, ralliye diğer kripto varlıklar da katıldı. Araştırmaya göre kripto parayı duyanların oranı yüzde 99’a ulaştı.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Bitcoin ve kripto para piyasası bu hafta hangi verileri takip edecek?

Kripto piyasası zorlu bir haftayı geride bıraktı. BTC pazartesi günü 26.100 dolarla haftaya başlarken, perşembe 28.142 doları gördü. 4-8 Eylül haftasında ise yatırımcıları bekleyen bir çok gelişme olacak.

bitcoin piyasası Haberi

bitcoin piyasası

Kripto şirketlerinin, çalışanları işten çıkarmaya başlaması ve faiz artışlarıyla yatırımcıların riskli varlıklardan kaçmasının ardından Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana ilk kez 18 bin doların altına gerilemişti. Bitcoin düşüşten sonra bir miktar tepki alımlarıyla toparlanma eğilimine girse de yeniden düşmeye başladı.

Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altını gördü. Bitcoin'in son 7 gündeki değer kaybı yüzde 8'e yaklaştı. Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri sadece 24 saat içinde yaklaşık yüzde 4,7 düşerek 856 milyar doların altına geriledi. 

ABD ve AB Merkez Bankalarının fazi kararları yatırımcıların kirpto paralardan çıkışını hızlandırmaya devam ediyor. Yüksek enflasyonun ABD ekonomisinde resesyona neden olabileceği endişeleri devam ederken, dijital para piyasasının en büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı yeniden 19 bin doların altına düşmesine neden oldu.

MADENCİLİK İŞLEMLERİ...