18 / 04 / 2024

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Fountain ve Bitcoin firması ZEBEDEE arasındaki yeni anlaşma, podcast yayıncılarının izleyicilerini önde gelen kripto para birimi ile ödüllendirmesine izin verecek.



Podcast gelirini Bitcoin üzerinden sağlıyor

Para ödeme yöntemlerini genişletmek isteyen mobil ödeme şirketi ZEBEDEE Salı günü, dinleyicilere ve podcast yayıncılarına uygulamayı  kullanarak Bitcoin kazanma şansı vermek için "kazanmak için dinle" podcast platformu, Fountain ile ortaklığını duyurdu. 

ZEBEDEE'nin baş stratejisti Ben Cousens yaptığı açıklamada, "Bu iş biriliği ile sadece ödemeler alanı için değil, genel olarak yeni bir iş tarzını ve ekonomik faaliyeti destekliyoruz" dedi.Ekim 2019'da piyasaya çıkan ZEBEDEE, mobil uygulaması vesilesi ile oyunlar yayınlayan, Bitcoin merkezli bir oyun firmasıdır. ZEBEDEE kısa vakit evvel mobil oyun stüdyosu Viker ile beraber iki yeni oyna kazan oyunu, Bitcoin Chess ve dijital kazı kazan oyunu
Bitcoin Scratch'i piyasaya çıkardı.

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Kazanmak için oyna oyunlarıyla, bir kullanıcı çevrimiçi oyunlar oynar ve gerçek dünya değeri olan ödüller alır. Kazanmak için dinle, podcast yayıncıları için benzer bir şey yapmayı, podcast yayıncıları ve izleyicileri arasında doğrudan bir ilnti oluşturmayı ve dinleyicilerin dinledikleri her dakika için Bitcoin kazanmalarını sağlamayı planlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön