26 / 04 / 2024

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!

Emtia uzmanı, Bitcoin'in 100 haftalık hareketli ortalamada 'en indirimli' zamanı olduğunu öne sürdü.



Bitcoin (BTC) 20.000 dolar civarında tutmaya devam ediyor.

Bloomberg Intelligence'da emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin'in değerinin mevcut fiyatından oldukça düşük olduğunu, ancak Stansbury Research ile 17 Ekim'de yaptığı röportajda, yüzde 10 değerindeki varlığın 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini söyledi.

McGlone'a göre, Bitcoin'in yükselişi arzdaki düşüş ve yatırımcılardan gelen talepteki artıştan kaynaklanacak.

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

McGlone daha sonra şunları söyledi:

“Bitcoin, bence bu 100.000 dolar seviyesine doğru değer kazanması an meselesi ve bir noktada, öylece girip o boğa piyasasına girecek , belki aynı zamanda altın ve hazine bonoları fiyat açısından aynı zamanda. Şu anda en önemli şey dövülüyor, ancak 100 haftalık ve 200 haftalık hareketli ortalamalarda şimdiye kadarki en indirimli olanlardan biri ve arz talebi ve benimsemenin basit gerçekleri”

Teknoloji Oku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; stratejist, mevcut Bitcoin fiyatının endişe kaynağı olmaması gerektiğini ve amiral gemisi kripto para biriminin tarihsel yörüngesini takip ettiğini söyledi.

Bitcoin'de tarihin tekrarlandığına işaret eden McGlone, “Bitcoin, 2018/19'da yaklaşık 5.000 dolar yaptığı gibi 19.000 ila 20.000 dolar arasında bir temel oluşturuyor. 3.000 dolara kadar düştü ve burada 19.000 dolardayız. Bitcoin'in yaptığı şey bu; çok yükseldikten sonra düşüyor” ifadelerini kullandı.

Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte 18 Ekim 2022 kriptolarda son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön