29 / 03 / 2024

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...



Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, ülkemize yatırım yapmayı sürdürüyor. Dubai gayrimenkul devi Damac İnşaat da bu yatırımcılar arasında yerini aldı. Sajwani Ailesi tarafından lüks yerleşim merkezleri, lüks özel konutlar, oteller, ticaret ve tatil kompleksleri hayata geçirmek için 2002 yılında kurulan Damac İnşaat, son olarak projelerinin tanıtım çalışmaları için ülkemize geldi. Bu kapsamda, 12 Ocak 2022 tarihinde  Antalya’da yatırımcılara bir seminer gerçekleştirdi.

Tatilcilerin gözdesi Antalya’da Rixos Sungate otelde gerçekleştirilen Damac İnşaat Semineri’nde, şirketin tüm dünyada hayata geçirdiği projeler ve inşa edeceği projeler Türk yatırımcılara tanıtıldı. İnşaat devi Damac’ın ülkemizde yatırımlarını artırmak için gerçekleştirilen seminere, Damac İnşaat Yönetim Kurulu’nu temsil etmek için Dr Rouzbeh ve Dr Babi katılım sağladı. Ayrıca gerçekleştirilen seminere Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun dışında inşaat sektörünün önemli isimleri, Damac’ın Türkiye ve Dubai çalışanları da katılım sağladı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Gerçekleştirilen organizasyonda şirketin projeleri tanıtılırken, Damac İnşaat Yönetim Kurulu’nu temsilen seminere katılım sağlayan Dr Rouzbeh, Dr Babi, en büyük hedeflerinin Dubai-Türkiye arasında köprü oluşturup Türkiye’de daha büyük yatırımlar hayata geçirmek olduğunu kaydetti. Gerçekleştirilen organizasyonda Damac İnşaat’ın Kurucusu olan  Hussain Sajwani’nin, Dubai başta olmak üzere tüm dünyada hayata geçirdiği büyük yatırımlarını Türkiye’de özellikle de tatilcilerin gözdesi Antalya’da faaliyete geçirmek istediği mesajı verildi.  Şirket, başta tatilcilerin gözdesi Antalya olmak üzere Türkiye'de özellikle de metropollerde villa, lüks konut, AVM gibi gayrimenkulün her alanında yatırım yapmayı planlıyor. Gerçekleştirilen seminerde Damac İnşaat’ın yakın zamanda dev projelerini netleştirip yatırımlara başlayacağı bildirildi.

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Geri Dön