25 / 04 / 2024

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

3 ünlü analist, Bitcoin için önemli tahminlerde bulundu: Ralli başlangıcı mı? Yatırımcılar nasıl hareket etmeli? Bu durumda ne yapılmalı?



Bitcoin (BTC) yakın zamanda önemli bir yükseliş rallisi yaşayabilir, üç önde gelen kripto para analisti tarafından yapılan tahminler bunu işaret ediyor. 

Önde gelen kripto para analistleri, Bitcoin'in önemli bir yükseliş performansı sergileme potansiyeline sahip olduğu konusunda genel bir görüş birliği içerisinde. Şu anda Bitcoin'in fiyatı yaklaşık 27.000 dolar seviyelerinde ve son 24 saatte, desteğini korumak için güçlü bir direnç gösterdi. Şimdi ise önde gelen üç analist tarafından yapılan açıklamaların detaylarına göz atalım ve BTC'nin gelecekteki performansına dair neler bekleyebileceğimize dair bir fikir sahibi olalım.

Bitcoionde ralli ne zaman başlayacak? Analistlerin yorumu bakın ne oldu?

Poppe, Bitcoin'in yükseliş sinyalleri verdiğini belirtiyor..

Kripto piyasasının tanınmış isimlerinden Michaël van de Poppe son Twitter paylaşımlarında Bitcoin’in yükseliş sinyalleri gösterdiğini belirtti. Van de Poppe’ye göre Bitcoin’in haftalık grafiği son dönemde yaşadığı düşüşe rağmen iki önemli teknik gösterge üzerinde kalıyor ve bu da yükseliş beklentilerini artırıyor. Poppe’nin 656.700 takipçisi ile paylaştığı bu yorumlar kripto para dünyasında merak uyandırdı ve yatırımcıların dikkatini çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön