19 / 04 / 2024

Bitlis Belediyesi AVM yaptıracak!

Bitlis Belediyesi AVM yaptıracak!

Bitlis Belediyesi Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki mülkiyeti kendisine ait olan arsayı üzerine alışveriş merkezi yaptırmak üzere ihaleye çıkardı



Yapılan açıklamalara göre Hüsrevpaşa Mahallesi'ndeki 27 bin 60 metrekare arsa üzerindeki binayı, alışveriş merkezi yaptırılmak üzere gelir paylaşımı esasına göre ihaleye çıkardı. Arsanın büyüklüğü 27 bin 60 metrekare ve üzerine de 4 bin metrekare inşaat yapılabiliyor. ihaleye sözkonusu olan arsa için 6 milyon 765 bin TL, bina için 37 milyon 40 bin TL olmak üzere toplam 43 milyon 805 bin TL tahmini bedel ve bir milyon 314 bin TL'de geçici teminat tayin edildi.

İhale 1 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te Bitlis Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

--

Bitlis Belediye Başkanlığı, Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi (Papşen) mevkinde bulunan taşınmazlar ve üzerinde yapılacak olan alışveriş merkezi kompleksini arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı suretiyle ihaleye çıkardı.

Mülkiyeti Belediyeye ait taşınmazlar üzerinde yaptırılacak olan işin ihalesi, 1 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te kapalı teklif usulü ile Bitlis Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Bina alanı 27 bin metrekare, inşaat alanı 4 bin metrekare olan işin ihalesinde arsanın tahmini bedeli 6 milyon 765 bin lira, inşaatın tahmini bedeli 37 milyon 40 bin lira, toplam bedel 43 milyon 805 bin lira olarak belirlendi.

Söz konusu ihalede katılımcılardan 1 milyon 314 bin 150 lira tutarında geçici teminat alınacak.

İstekliler şartnameyi bedel ödeyerek Bitlis Belediye Başkanlığından satın alabilecekler.

-İHALE KOŞULLARI-
Alışveriş merkezi ve kompleksi inşaatının yapımı hazırlanan ve idarece uygun görülen proje doğrultusunda tamamı ihaleye teklif veren istekli tarafında gerçekleştirilecek. Bina ve proje maliyeti istekli tarafından karşılanacak.

Tahmin edilen bedelin üzerinde arsa bedeli teklif edilecek ve teklif edilen arsa bedelinin yüzde 25'i arsa payı olarak, avan projeye göre yapılacak alışveriş kompleksinin ise toplam satış geliri üzerinden yüzde 25'inden az
olmamak üzere gelir payı teklif edilecek.

Arsa payı bedeli ödenmesi şartnamede belirlenen koşullarda belediye tarafından nakden ödenecek.

Proje şartnamede bulunan imar planı kullanım kararı ve imar durum belgesine göre hazırlanacak, bağımsız bölümler ve kullanım amaçları projede detaylı olarak gösterilecek.

Bu arada ihaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.
AA


Geri Dön