25 / 04 / 2024

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi.




Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıya, Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, belediye meclis üyesi Yaşar Yamanoğlu, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Kamil Güzel, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Davut Tezcan, OSB Bölge Müdürü Rıza Adıyaman, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Umul katıldı.


Bitlis Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklama:


“İlimiz istihdam alanında en büyük proje olan organize sanayi bölgesi yıllardır büyük uğraş verilerek hiçbir sorun ve problemi olmadan altyapı inşaatı tamamlanmış, fabrikaların kurulması için hazır hale getirilmiştir.

Bilim, sanayi ve teknoloji bakanlığının da görüşü alınarak yasal işlemler tamamlanmış olup, yatırım projeleri alınmaya başlanıldı.


Bu vesile ile Bitlis Organize Sanayi Bölgesindeki, sanayi parsellerinin 4562 Sayılı OSB kanununun Geçici 9. Maddesi kapsamında yatırımcı gerçek veya tüzel kişilere ilana çıkarılarak başvuruların alınmasına karar verilmiştir.

Kararın ve olacak yatırımların şimdiden ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diler, inşallah bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde Bitlis’te yeni projeleri hayata geçiririz.


Bu karar ve temenni ile birlikte şimdiden emeği olan ve olacak herkese teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dileriz.”




Bitlis Belediyesi


Geri Dön