19 / 04 / 2024

Biz Cevahir Haliç AVM Mart 2016'da açılıyor!

Biz Cevahir Haliç AVM Mart 2016'da açılıyor!

Biz Cevahir A.Ş. imzasıyla İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Biz Cevahir Haliç AVM kapılarını Mart 2016'da açıyor, Biz Cevahir Haliç AVM Alibeyköy Vardar Bulvarı'nın başında yer alıyor...




Şişli'de Biz Cevahir Otel ve Biz Cevahir İş Merkezi projelerini hayata geçiren Biz Cevahir A.Ş. imzasıyla İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Biz Cevahir Haliç AVM kapılarını Mart 2016'da açıyor.


Kiralama hizmetlerinin MOR Gayrimenkul İnşaat Taahhüt İşletme ve Kiralama Danışmanlık tarafından yürütüldüğü Biz Cevahir Haliç AVM, Alibeyköy Vardar Bulvarı'nın başında yer alıyor. 


60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Haliç Biz Cevahir'de dükkanlar, sinema salonları, eğlence merkezi, fast food alanları ve kapalı otopark bulunuyor.


Mecidiyeköy-Mahmutpaşa Metro hattının çıkışına yürüme mesafesinde olan Haliç AVM, Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'ne, Kadir Has Üniversitesi'ne ve İstanbul Ticaret Odası Üniversitesi'ne en yakın AVM olacak. Yaya ve toplu taşım açısından ulaşım kolaylığı yanı sıra, bölgenin kentsel dönüşüm kapsamında olmasının AVM’nin müşteri profilini olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.





Geri Dön