24 / 04 / 2024

Bizim Evler 3 Ispartakule'de yapılıyor!

Bizim Evler 3 Ispartakule'de yapılıyor!

İhlas İnşaat, Bizim Evler 3 projesini satışa çıkardı



İhlas İnşaat, Ispartakule'de 724 konuttan oluşan ilk projesi Bizim Evler 1 ve inşaatında ince işçiliğe geçilen 522 konutluk Bizim Evler 2 projesinden sonra 676 konuttan oluşan Bizim Evler 3 projesini satışa çıkardı. Projelerin tümü  TOKİ  ile işbirliği çerçevesinde, Emlak Konut GYO ile 'arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi' olarak hayata geçiriliyor.

Krize meydan okuduk

Firma, satışa çıkardığı  yeni proje için 22 Nisan'da lansman düzenledi. İhlas İnşaat Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, projenin tanıtım toplantısında bugüne kadar 10 bin 700 konut ürettiklerini ve teslim ettiklerini belirtti. Krize ve iç talepteki daralmaya rağmen, talebi değerlendirip yeni projelere devam edeceklerini söyleyen Değerli, "Lokasyon olarak bu bölgeye inanıyoruz ve daha güzel konutlar inşa etmeye devam edeceğiz. Ispartakule tren istasyonu Marmaray'ın İstanbul'daki ilk tren istasyonu, diğer bir deyişle son tren istasyonu olacak. Otoyol bağlantısı Ispartakule'ye can veriyor" dedi.

Bizim Evler-2'de yapılan bütün satış sözleşmelerinde teslim tarihini Eylül 2011 olarak ifade etmelerine karşın bugün planlanan tarihten 10 ay önce 2010 yılı sonu itibariyle projeyi teslim etmeyi planladıklarını bildiren Değerli, yeni projenin 2011 sonu itibariyle teslim edeceklerini kaydetti.

Yaklaşık 60 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen 9 konut bloğundan oluşan projede, 85 bin 700 metrekarelik inşaat yapılacak. Projede 76 adet 1+1, 236 adet 2+1, 220 adet 3+1, 144 adet de 4+1 konut yer alacak.

Göl ve deniz manzaralı

Küçükçekmece Gölü'nü  ve Marmara Denizi'ni görecek şekilde konumlanan 3'üncü seride kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve jakuzi, göl kafe, basketbol, futbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş ve gezi parkurları, kapalı otoparklardan katlara asansörle erişim olacak.

Yüzde 90'ı yeşil alan olarak planlanan projede, alanları 83 metrekare olan 1+1'ler 130 bin TL'den, alanları 115 metrekare olan 2+1'ler 163 bin TL'den, alanları 158 metrekare olan 3+1'ler 252 bin TL'den ve alanları 183 metrekare olan 4+1'ler 282 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konutlar için 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Serinin 4'ü de yolda

Yapılan tanıtım toplantısında konuşan Proje Koordinatörü Recai Akdoğan, yeni projelere ilişkin olarak "Yine Ispartakule bölgesinde 4'le ilgili arsa geliştirme çalışmamızı tamamladık. Arsa 60 bin metrekare. Orada da benzer ölçekte bir proje olacak" dedi.

Bizim Evler 4 projesinin Emlak Konut GYO kaynak geliştirme kapsamında olacağını belirten Akdoğan, "Bizim Evler 1'in toplam satış gelirinin 202 milyon lira olarak gerçekleştiğini ve paydaşları TOKİ'ye 60 milyon lira ödeme yapıldığını ifade eden Akdoğan, "Bizim Evler 2 projesinde 148 milyon liralık satış toplam gelir öngörülmüş ve bunun akabinde arsa karşılığı olarak 50 milyon lira idareye ödenecektir. Bizim Evler 3'te de 140 milyon liralık bir satış toplam geliri ve bunun karşılığı yine 50 milyon lira ödemeyi idareye yapacağız" diye konuştu.

0 212 405 10 00  

www.bizimevler.com.tr

[email protected]



Tebernüş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Serinin 3'üncüsü de Ispartakule'de yapılıyor
İhlas, Bizim Evler'in 3.'üncüsünü de yine Ispartakule'ye yapma kararı aldı.Şirket, 676 dairelik projenin ardından 4. Bizim Evler'e de başlayacak
İhlas İnşaat, Ispartakule'de 724 konuttan oluşan ilk projesi Bizim Evler 1 ve inşaatında ince işçiliğe geçilen 522 konutluk Bizim Evler 2 projesinden sonra 676 konuttan oluşan Bizim Evler 3 projesini satışa çıkardı. Projelerin tümü TOKİ ile işbirliği çerçevesinde, Emlak Konut GYO ile `arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi' olarak hayata geçiriliyor.

Krize meydan okuduk
Firma, satışa çıkardığı yeni proje için 22 Nisan'da lansman düzenledi. İhlas İnşaat Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, projenin tanıtım toplantısında bugüne kadar 10 bin 700 konut ürettiklerini ve teslim ettiklerini belirtti. Krize ve iç talepteki daralmaya rağmen, talebi değerlendirip yeni projelere devam edeceklerini belirten Değerli, lokasyon olarak bu Ispartakule'yi tercih etmelerinin nedenlerine değinerek, şöyle konuştu: "Lokasyon olarak bu bölgeye inanıyoruz ve daha güzel konutlar inşa etmeye devam edeceğiz. Ispartakule tren istasyonu Marmaray'ın İstanbul'daki ilk tren istasyonu, bir diğer deyişle de son tren istasyonu olacak. Otoyol bağlantısı Ispartakule'ye can veriyor" dedi.

`10 ay erken teslim ettik'
Bizim Evler-2'de yapılan bütün satış sözleşmelerinde teslim tarihini Eylül 2011 olarak ifade etmelerine karşın bugün planlanan tarihten 10 ay önce 2010 yılı sonu itibariyle projeyi teslim etmeyi planladıklarını bildiren Mehmet Erhan Değerli, yeni projeyi de 2011 sonu itibariyle teslim etmeyi planladıklarını ifade etti.

FİYATLAR 130 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Bizim Evler 3,  Küçükçekmece Gölü'nü ve Marmara Denizi'ni görecek şekilde konumlandırıldı. Yaklaşık 60 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen 9 konut bloğundan oluşan projede, 85 bin 700 metrekarelik inşaat yapılacak. Katlara kapalı otoparklardan asansörle erişimin olacağı 3'üncü seride yüzme havuzu, fitness, sauna ve jakuzi, göl kafe, basketbol, futbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş ve gezi parkurları olacak.Projede 76 adet 1+1,  236 adet 2+1,  220 adet 3+1,  144 adet de 4+1 konut yer alacak. 120 aya kadar konut kredisinin kullanılabileceği projede fiyat ise 130 bin TL ile 282 bin TL aralığında belirlendi.

DÖRDÜNCÜSÜNÜN PLANLARI HAZIR
Bizim Evler 3 Proje Koordinatörü Recai Akdoğan, Bizim Evler 4'ün de yolda olduğunu açıkladı.Yine Ispartakule bölgesinde projenin 4'üncü serisiyle ilgili çalışmaları tamamladıklarını belirten Akdoğan,  projenin 60 bin metrekare alan üzerine kurulacağını söyledi. Bizim Evler 4'ün Emlak Konut GYO kaynak geliştirme programı kapsamında yapılacağını belirten Akdoğan, bugüne kadar elde ettikleri gelir hakkında şöyle konuştu:
"Bizim Evler 1'in toplam satış gelirinin 202 milyon TL olarak gerçekleşti ve paydaşları TOKİ'ye 60 milyon TL ödeme yapıldı. Bizim Evler 2 projesinde 148 milyon TL'lik atış toplam gelir öngörülmüştü. Bu pararlelde arsa karşılığı olarak 50 milyon TL, idareye ödenecektir. Bizim Evler 3'te de 140 milyon TL'lik satış toplam satış geliri ve bunun karşılığı yine 50 milyon TL ödemeyi TOKİ'ye yapacağız."
Tebernüş Kireçci

Bizim Evler'e gelen talep 3'üncü  projeyi devreye soktu
 
724 konuttan oluşan ilk projesi Bizim Evler-1'i çok kısa bir sürede tamamlayan, Bizim Evler-2 projesinin inşaatını ve satışını hızla yürüten İhlas İnşaat, şimdi de bölgenin en kapsamlı projesi Bizim Evler-3'ü satışa çıkardı. Göl ve deniz manzaralı konutların yüzde 30'u şimdiden satıldı 
 
 Ispartakule'de Haziran 2009'da teslim edilen ve yaşama geçilen 724 konutluk Bizim Evler-1 ve bitme aşamasına yaklaşan 522 konutluk Bizim Evler-2'ye olan talebi gören İhlas İnşaat; 676 konutluk Bizim Evler-3'ü de satışa çıkardı. İhlas İnşaat Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, Bizim Evler'in, konutta en hızlı yükselen markalardan biri olmayı başardığını belirterek "Üstelik, küresel krizin etkin olduğu dönemlerde iç talep düşükken bunun gerçekleşmesi dikkat çekici. İlk iki projemiz büyük talep gördü. Talebi değerlendirmek için Bizim Evler-3'ü satışa çıkarıyoruz" dedi. Bizim Evler-3 projesi de, ilk iki Bizim Evler projesinde olduğu gibi İhlas İnşaat Grubu ve TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EGYO) garantisi ile satışa sunuluyor.
Yaklaşık 60 bin metrekare, yani 60 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen projede, 85 bin 700 metrekarelik inşaat yapılacak. Bizim Evler-3'deki 676 konut, kendi sınıfının en lüks konutları olacak. Projede 76 adet 1+1, 236 adet 2+1, 220 adet 3+1, 144 adet de 4+1 konut yer alacak. 
 
 Amaç  ekonomik ve kaliteli konut
 
Lansman öncesinde, Bizim Evler-3 için 15 günlük avantajlı 'uygun' alım fırsatı sunduklarını ve büyük bir taleple karşılaştıklarını bildiren Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, "Bu fırsat günleri, lansman ve reklam kampanyası başlayana kadar devam etti. Büyük bir taleple karşılaştık ve proje satışa çıkmadan neredeyse yüzde 30 satış elde etti" dedi.
Mehmet Erhan Değerli, 'uygun fırsatların' sadece fiyatta değil vade ve oranlarda da uygulanmaya devam edeceğini belirtti. Bugüne kadar 10 bin 700 konut üretip teslim ettiklerini söyleyen Değerli; hedeflerinin sadece konut üretmek olmadığını, sürdürülebilir konfora sahip, ekonomik ve kaliteli konut üretmeyi planladıklarını söyledi. Değerli, "9 ay önce lansmanı yapılan Bizim Evler 2 projesinde, şimdi son bloklar satışta. Bizim Evler ismiyle Bahçeşehir bölgesinde başlangıç yapan İhlas Holding, bugüne kadar 10 bin 700 kaliteli konutu üretip sahiplerine teslim etti " diye konuştu.  
 
Bizim Evler-3, Küçükçekmece Gölü'nü  ve Marmara Denizi'ni görüyor. Yüzde 90'ı yeşil alan olarak planlanan projede; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve jakuzi, göl kafe, basketbol, futbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş ve gezi parkurları olacak. Site sakinleri, kapalı otoparklardan evlerinin bulunduğu katlara asansörle doğrudan erişecek.
 
www.bizimevler.com.tr
0212 405 10 00
Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön