19 / 03 / 2024

Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Bizim Evler 7 Ispartakule Konutları'nın bu ay içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Proje Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunuyor. Peki Bizim Evler 7 ne zaman teslim edilecek?



"Bizim Evler 7 ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de, İhlas Yapı imzası ile yükseliyor. 


Daire tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen  Bizim Evler 7  Konutları'nın ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmedi. Projede 532 konut ve 43 ticari üniteye yer veriliyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 'nin sosyal imkanları anaokulu, sauna, Türk hamamı, çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, spor alanları, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, oyun bahçeleri, eğlence mekanları, fitness salonu, kreş, buhar odasından oluşuyor.


TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alan Bizim Evler 7 projesi Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havaalanı, Kanal İstanbul, yeni metro ve banliyö hatları, 3.Köprü bağlantı yolları güzergahı üzerinde inşa ediliyor.


Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

İhlas Yapı Bizim Evler 7 'nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Bu ay içerisinde satışa çıkacak olan proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön