26 / 04 / 2024

Bizimtepe Aydos'taki iş yeri aylık 2 bin 100 TL'ye kiralandı!

Bizimtepe Aydos'taki iş yeri aylık 2 bin 100 TL'ye kiralandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos Projesi ticari alan kiralaması hakkında açıklama yaptı.



Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı tarafından hayata geçen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan iş yeri niteliğindeki gayrimenkul,  10 Temmuz 2019 tarihinden itibaren, aylık 2 bin 100 TL + KDV bedel ile bir gerçek kişiye Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiralandı. Kira sözleşmesi 5 yıllık süre için olup, yeni dönem (yıllık) kira artışının, her yıl Haziran ayında, 12 aylık (TÜFE+ÜFE) ortalaması oranında uygulanmasına karar verildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50/%50) ile hayata geçen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki gayrimenkul,  10.07.2019 tarihinden itibaren, aylık 2.100.-TL+KDV bedel ile bir gerçek kişiye Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiralanmıştır. Kira sözleşmesi 5 yıllık süre için olup, yeni dönem (yıllık) kira artışının, her yıl Haziran ayında, 12 aylık (TÜFE+ÜFE) ortalaması oranında uygulanmasına karar verilmiştir.

 


Geri Dön