25 / 04 / 2024

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

Çekmeköy'de Burçlar Yapı imzası ile yükselen Saklı Vadi Konakları'nda  ister aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajı sunuluyor...



Burçlar Yapı imzası ile İstanbul’un en güzel semtlerinden Çekmeköy'de hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 2 blok halinde yükseliyor.

Toplam 86 daire ve 8 mağazadan meydana gelen projede satılık daire fiyatları 270 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Toplam 3 bin 243 metre kare alanda kurulu Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Aynı zamanda alışveriş mağazaları ile konut alıcısına bol alternatif sunulan projede farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi yer alıyor.

Saklı Vadi Konakları, ister aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor.

Evinizdeyken etrafı açık, orman manzaralı, kuş sesleri içinde, püfür püfür bir yaşam alanı olan Saklı Vadi Konakları, evinizden çıktıktan sonra 5 dakikalık yürüme mesafesiyle metroya şehrin merkezinde bulacağınız muhteşem bir konumda yer alıyor. İstinye Üniversitesi projenin yanı başında yükseliyor.

Saklı Vadi Konakları nda aylık 2 bin 700 TL ye!

Kapalı otoparkı, çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness-hamam-sauna  ve kapalı havuzu ile konforlu ve güvenli  bir yaşam sunulan projede 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti de sağlanıyor.  

 
Çekmeköy Saklı Vadi Konakları iletişim: 
Web: http://cekmekoysaklivadi.com/
Tel: 0216 325 00 95  

 


projeye sor



Geri Dön