25 / 04 / 2024

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

Hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde hayat sunan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, aylık 2 bin 700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor...



İnsanlar artık şehrin yoğun temposundan kaçmak istiyorlar…

İnsanlar artık şehir yaşantısından çok sıkıldı. Şehir merkezinin o gergin ve yoğun temposundan kaçmak isteyenler için yeni yaşam alanları oluşturuluyor. 

İşte bunlardan biri de Çekmeköy Saklı Vadi Konakları. Hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde…  Evinizdeyken etrafı açık, orman manzaralı, kuş sesleri içinde, püfür püfür bir yaşam alanı.  Evinizden çıktıktan sonra 5 dakikalık yürüme mesafesiyle metroya şehrin merkezinde bulacaksınız kendinizi. 

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Farklı ödeme tipleriyle, çok avantajlı

Toplam 3 bin 243 metre kare alanda kurulu, 2 bloktan oluşmaktadır. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları 1+1, 2+1, 3+1  daire ve alışveriş mağazaları ile  konut alıcısına bol alternatif sunmaktadır. Farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi bulunmaktadır. İster aylık 2.700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme %15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor.

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Güvenlikli yapılar tercih ediliyor

7 gün 24 saat özel güvenliği ve kapalı otoparkı sayesinde çocuklarınız her zaman güvende. Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness-hamam-sauna  ve kapalı havuzu ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları size konforlu ve güvenli  bir yaşam sunuyor. 

Tel: 0216 325 00 95  

Web: http://cekmekoysaklivadi.com/

 


projeye sor



Geri Dön