19 / 03 / 2024

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..



Burçlar Yapı imzası ile İstanbul’un ormanları ile ünlü gözde semti Çekmeköy’de yükselen Saklı Vadi Konakları, "Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile basına tanıtılıyor.

Toplam 3 bin 243 metrekare alanda kurulu Saklı Vadi Konakları, 2 blok halinde yükseliyor. 86 daire ve 8 mağazadan meydana gelen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları 1+1, 2+1, 3+1  daire ve alışveriş mağazaları ile  konut alıcısına bol alternatif sunuluyor.

Farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi bulunuyor. İster aylık 2 bin 700 TL ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları nda aylık 2 bin 700 TL ye!

Proje, bir taraftan şehrin merkezinde bir taraftan da Çekmeköy Ormanlarına 5 dakika mesafesiyle, çok özel bir konumda yükseliyor. 

Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Projede aylık 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Lokasyonuyla olduğu kadar mimari çözümleriyle de ayrıcalıklı olan Saklı Vadi Konakları'nda teraslı 1+1’ler, çift balkon avantajlı 2+1 seçenekleri bulunuyor.

Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness, hamam, sauna ve kapalı havuzu, otoparkı gibi ortak kullanım alanlarına sahip projede 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti de sunuluyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları nda aylık 2 bin 700 TL ye!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları iletişim: 
Web: http://cekmekoysaklivadi.com/
Tel: 0216 325 00 95  


 


projeye sor



Geri Dön