27 / 04 / 2024

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire yakında bitiyor!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire yakında bitiyor!

Firma: Burçlar Yapı

Proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 86 daire ve 8 mağazadan oluşuyor. Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda örnek daire çok yakında bitiyor..



Burçlar Yapı’nın Çekmeköy Saklı Vadi Konakları projesi toplam 3 bin 243 metre kare alanda kurulu, 2 bloktan oluşmaktadır. 86 daire ve 8 mağazadan oluşuyor. Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Çekmeköyde  yeni ev sahibi olmak isteyenlere, hem kaliteli inşaatı hem de lokasyonu ile güzel bir alternatif oluşturuyor.

Şile otobanı, Kuzey Marmara otoyolu bağlantıları ve 3. Köprü bağlantı yolunun hemen yanında Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgesinde yer alıyor. Ulaşım akslarının tam merkezinde konumlanan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, 2019’da hayata geçmesi planlanan metro hattına da yürüyerek 5 dakika mesafede bulunuyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Anadolu yakasının iş merkezi Ümraniye ve yeni inşa edilen Ataşehir Finans merkezine 10 dakika, Ayrıca Avrupa’nın en büyük hastanesi olacak Sancaktepe Şehir hastanesine de 3 km mesafede yer alıyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları nda örnek daire yakında bitiyor!
 
Sabiha Gökçen Havalimanına yeni bağlantı yolları sayesinde 15 dakika da ulaşılabilen proje ayrıca Avrupa’nın en büyük havalimanı olan 3. Havalimanı  Yavuz Sultan Selim köprüsü ile direkt ulaşım imkanı sağlıyor. 

Ayrıca 1+1, 2+1, 3+1  daire ve alışveriş mağazaları ile  konut alıcısına bol alternatif sunmaktadır. Farklı büyüklükte, yüksek kaliteli iç dekorasyonu ile toplam da 7 farklı daire tipi bulunmaktadır. Projemizin bitmiş bloğunda örnek dairemizi kasım 2019 da görebilirsiniz. 

7 gün 24 saat özel güvenliği ve kapalı otoparkı sayesinde çocuklarınız her zaman güvende. Çocuk oyun parkları, süs havuzları, dinlenme locaları, fitness-hamam-sauna  ve kapalı havuzu ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları size konforlu bir yaşam sunuyor.  

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları nda örnek daire yakında bitiyor!

Hem de bunu 295 bin TL den başlayan fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Ayrıca esnek ödeme seçenekleri ile Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, Çekmeköy’ün en cazip projelerinden biri. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları iletişim: 
Web: http://cekmekoysaklivadi.com/
Tel: 0216 325 00 95 


 


projeye sor



Geri Dön