19 / 04 / 2024

BJK Token mı geliyor?

BJK Token mı geliyor?

BJK tarafı piyasaya token sürme konusunda henüz beklemede. Alınan bilgilere göre; BJK yönetimi uzun bir zamandır yerli token üreticisi ile görüşüyor. Süreç içinde rakamlar gündeme gelmiş, pazarlıklar gerçekleştirilmiş. Ancak tüm gelişmelere rağmen yönetim henüz beklemede.



Token pazarı gün geçtikte büyümeye devam ediyor. Süper Lig hatta Birinci Lig takımları birer ikişer kendi tokenlarını pazara sokuyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; bu hem kulüplere çok önemli bir kazanç kapısı oluyor hem de yatırımcılara farklı bir alana yönelme imkanı sunuyor.

Piyasa sadece futbol kulüpleri üzerinde büyüme göstermiyor. Sporun pek çok alanında tokenler piyasaya sürülüyor. Türkiye'de Trabzonspor ve Galatasaray ardarda token üreterek gelir kapılarını çeşitlendirdi. Kısa süre önce bu alanda Fenerbahçe de kendini gösterdi. 

BJK Token mı geliyor?

Vergisiz bir kazanç olması açısından token piyasası oldukça ilgi görüyor. Gelirlerin net olması hem yatırımcı hem de token çıkaranlar için önemli bir durum. Bu üç takımın tokenlarının ortak noktası Fransız Socios çıkışlı olması. Fenerbahçe tokenlarının çıkışına ilişkin çeşitli iddialar da ortaya atılmıştı. Özellikle kulübün bu işten büyük gelir kaybedeceği ileri sürüldü. İlginç olan ise bu iddialar ne başkan ne de yönetim tarafından yalanlanmadı. Tabii token işi SPK ya da başka bir kurum tarafından denetlenmiyor; bu nedenler konuşulanlar iddia olarak kaldı. 

Ancak BJK tarafı bu konuda henüz beklemede. Alınan bilgilere göre; BJK yönetimi uzun bir zamandır yerli token üreticisi ile görüşüyor. Süreç içinde rakamlar gündeme gelmiş, pazarlıklar gerçekleştirilmiş. Hatta dönem dönem el sıkışma noktasına kadar ulaşılmış. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen BJK yönetimiz token konusunda haka kararsız ve beklemede. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön