25 / 04 / 2024

Blue Planet Kurtköy projesi!

Blue Planet Kurtköy projesi!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Blue Planet Kurtköy projesi inşaat başladıktan 18 ay sonra teslim ediliyor. Şenkaya İnşaat imzasını taşıyan Blue Planet Rezidans Kurtköy projesi 4 blok olarak inşa ediliyor...




Blue Planet Rezidans projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükseliyor.  Blue Planet Kurtköy  projesi  Şenkaya İnşaat  tarafından inşa ediliyor.


Blue Planet Kurtköy projesinde konut teslimlerinin 18 ay sonra yapılması hedefleniyor. 4 blok olarak inşa ediliyor olan Blue Planet Kurtköy projesinde iki blok 11 katlı olarak, diğer iki blok az katlı olarak yükseliyor.


Blue Planet Kurtköy projesinin tanıtım ofisine 0212 286 40 90 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. Blue Planet Kurtköy projesinde yaklaşık 400 konut yer alacak. Blue Planet Kurtköy projesinde banka kredili ödemeler yapılacak.


Blue Planet Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Blue Planet Kurtköy projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, buhar odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Blue Planet Kurtköy projesi iletişim

Telefon : 0 212 286 40 90


projeye sor



Geri Dön