18 / 04 / 2024

Blue Planet Kurtköy teslim tarihi! Yeni proje!

Blue Planet Kurtköy teslim tarihi! Yeni proje!

Firma: Şenkaya İnşaat

Proje: Blue Planet Kurtköy

Blue Planet Kurtköy teslim tarihi proje inşaat çalışmaları başladıktan 18 ay sonra olarak belirlendi. Blue Planet Rezidans Kurtköy projesinin satış süreci bu yılın sonunda başlıyor...




Şenkaya İnşaat İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de ikinci projesi Blue Planet Evleri'ni hayata geçiriyor.  Blue Planet Kurtköy  teslim tarihi öncesinde Blue Planet Evleri hakkında bilgi verelim.


Blue Planet Evleri Kurtköy projesi içerisinde kapalı otopark, restoran, cafe, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcut.


Blue Planet Rezidans Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. Kurtköy Blue Planet Rezidans projesi 4 blok olarak inşa ediliyor.


300 - 400 civarında konutun olacağı Blue Planet Evleri Kurtköy projesinde az katlı iki blok ve 11 katlı iki blok bulunuyor. Blue Planet Kurtköy satışları bu yıl sonunda başlıyor. Blue Planet Kurtköy teslim tarihi projenin inşaatı başladıktan 18 ay sonra olarak belirtiliyor.


Şenkaya İnşaat iletişim bilgileri

Telefon : 0 212 286 40 90

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön