24 / 04 / 2024

Blue Safe Mavi Kale, 5 yılda 51.6 bin ailenin binasını montaladı!

Blue Safe Mavi Kale, 5 yılda 51.6 bin ailenin binasını montaladı!

Türkiye’deve dünyada ilk kez yalıtım sektöründe ürünlerine 10, uygulama çalışmalarına da 2 yıl garanti veren Blue’Safe Mavi Kale, 5 yılda 51 bin 600 ailenin yaşadığı binayı mantoladı



31 milyon 925 bin TL teminatla mantolama yaptığı binaları sigortalayanBlue’Safe Mavi Kale, sunduğu garantiyle bina sahipleri için yalıtımı yatırıma dönüştürüyor.


Kalitesiz ısı yalıtımı uygulamaları nedeniyle ısı yalıtımına ayrılan kaynaklar boşa gidiyor. Binasına ısı yalıtımı yaptırmak isteyen tüketiciler, bu nedenle en çok ödedikleri paranın geri dönüşünü alıp alamayacaklarını sorguluyor. Isı yalıtımı uygulamalarının garanti altına alınması bu noktada büyük önem taşıyor. Türkiye’de ve dünyada bu konuda garanti veren ilk firma olan Blue’Safe Mavi Kale, 2007 yılında başlattığı ısı yalıtımı ürünlerine 10 yıl, uygulama çalışmalarına ise iki yıl garanti uygulaması ile bugüne kadar 51 bin 600 ailenin binalarında güvenle ısınmasını sağladı. Binaları uygulama esnasında oluşabilecek zararlara karşı sigortalayan Blue’Safe Mavi Kale, 5 yılda 31 milyon 925 bin TL’liksigorta teminatı verdi. 


Isı yalıtımı, binaları kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyor. Binasına ısı yalıtımı yaptırmak isteyen tüketicilerin en büyük beklentisi de doğalgaz ve elektrik faturalarına daha az para ödemek. Bunun için ısı yalıtımının maliyetini karşılayan tüketiciler, bir an önce maddi olarak da geri dönüşünü almak istiyor. Ancak her ısı yalıtımı uygulaması faturaları istenildiği oranda azaltmıyor.


“Sıcacık Bir Evi Garanti Ediyoruz”


Isı yalıtımında garantinin son derece önemli olduğunu söyleyenMardav Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Doğruer, “Isı yalıtımı çoğu zaman bir maliyet gibi görünse de harcanan para çok kısa sürede doğalgaz ve elektrik faturalarının yüzde 50 oranında azalmasıyla amorti ediliyor. Ancak her ürün bu geri dönüşü sağlamıyor, kalitesiz ürünlerle yapılan ısı yalıtımı uygulamaları maalesef harcanan paranın boşa gitmesine neden oluyor. Tüketiciler haklı olarak verdikleri her kuruşun karşılığını almak istiyor. Bunun için de en güvenilir çözüm, garantili ısı yalıtımı uygulamalarına yönelmek. Biz Blue’Safe Mavi Kale olarak ürünlerimize ve uygulayıcı ustalarımıza son derece güveniyoruz. Bu doğrultuda ürünlerimize 10 yıl, uygulama çalışmalarımıza da 2 yıl garanti veriyoruz. Ayrıca uygulama esnasında oluşabilecek zararlara karşı ısı yalıtımı yaptığımız binaları sigortalıyoruz. Sigortamızın kapsamına; uygulama esnasındaki yangın, patlama, fırtına gibi hasarlar; uygulama sonrasında da hatalı çizim, yanlış malzeme, montaj ve işçilikten kaynaklanan hasarlar giriyor. Bugüne kadar 51 bin 600 ailenin yaşadığı binayı sigortalayarak onlar için sıcacık evleri garanti altına aldık” diye konuştu.


“Yalıtım Geleceğe Yatırım”


Kalekim Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Müdür Yardımcısı Altuğ Akbaş isekonuyla ilgili şunları söyledi: “Kalitesiz ürünlerle ısı yalıtımı yapıldığında ya da uygulamada bir hata olduğunda, bunun geri dönüşü için neredeyse ilk yatırım tutarına yakın bir maliyet söz konusu oluyor. Ayrıca yanlış uygulamaların binalardan sökülmesi gereken durumlarda bu binaya da zarar veriyor. Binasına yalıtım yaptırmak isteyenler eğer sürprizleri sevmiyorlarsa garantili ürünlere yönelmeli. Blue’Safe Mavi Kale olarak 2007yılında Türkiye’de ve dünyada ilk kez ısı yalıtım levhasından yapıştırma harcına, sıvadan fileye,dübelden son kat dekoratif kaplama malzemelerine kadar tüm ürünlerimizi garanti ve sigorta kapsamına aldık. Geçen dört yılda 31 milyon 925 bin TL teminatla mantolama yaptığımız binaları sigortaladık. Sunduğumuz garantiyle bina sahipleri için yalıtım, geleceğe yönelik yatırım haline geldi. Sonradan pişman olmak istemeyen tüketicilere uluslararası standartlara uygun üretilmiş, CE, ETAG 004 belgelerine sahip garantili ürünler ve paket sistemlerle binalarına yalıtım yaptırmalarını tavsiye ediyoruz.”


Geri Dön