25 / 04 / 2024

BMW 2 Serisi rakiplerini sollayacak! İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi!

BMW 2 Serisi rakiplerini sollayacak! İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi!

BMW 2 Serisi modellerinin fiyatları ve özellikleri otomobil severler tarafından oldukça ilgi görüyor. BMW, Mart ayına özel fiyat listelerini yeniden oluşturdu. İşte BMW 2 Serisi hakkında merak edilen her şey...



Küresel çapta yaşanan tedarik sorunları ve güncel kur daki belirsizlik nedeniyle otomobil fiyatları zirveyi gördü. Haliyle sıfır otomobil satın almak zorken daha da zor duruma geldi. Bu durumda sıfır kilometre otomobil satın almak isteyen vatandaşlar, otomobil markalarından gelen kampanya haberlerini araştırıyor.

Bazı markalarda kampanya yerine fiyat listelerini yeniden oluşturuyorlar. Bu markalardan bir tanesi de BMW oldu. BMW 2 Serisinin fiyatlarını güncelledi.

BMW 2 Serisi rakiplerini sollayacak! İşte 21 Mart 2022 fiyat listesi!

Eğer şık bir otomobil satın almak istiyorsanız BMW 2 Serisi modellerinin özelliklerine ve fiyat listesini inveleyebilrisiniz.Adaptif LED farlar, elektrokrom uzun far asistanı ve BMW Seçici Far Sistemi de dahil olmak üzere tamamen LED teknolojisine sahip sinyal lambalarını içerisinde bulunduruyor.

Ayrıca donanım, viraj ışıkları, gündüz farları ile otomobilin önündeki yolun mükemmel şekilde aydınlatılmasını sağlayan şehir içi, şehirler arası ve otoyol moduna sahip Adaptif farları da içeriyor.

Peki BMW 2 Serisinin yenilenen fiyat listesi nasıl? Otomobillerin özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde yer alıyor.


Geri Dön