23 / 04 / 2024

BMW’den memurlara özel dev kampanya! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

BMW’den memurlara özel dev kampanya! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Alman otomobil üreticisi BMW, tüm modellerinde geçerli olan bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve BMW 1 Serisi’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…



BMW’den memurlara özel dev kampanya! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Tasarımıyla otomobilin içinde ve dışında güçlü bir izlenim bırakan BMW 1 Serisi, geniş böbrek ızgaraları ve ön rüzgarlık ile dinamik bir ön tasarımla geliyor.

Keskin çizgiler, akıcı tavan çizgisine paralel şekilde çarpıcı arka kısma kadar gelen BMW 1 Serisi’nin premium karakteri iç tasarımda da kendini gösteriyor.

Kompakt oranları, akıcı tavan çizgisi ve çarpıcı dinamik çizgileriyle BMW 1 Serisi, daha ilk bakışta çeviklik ve sürüş keyfi vadediyor.

Öte yandan BMW, tüm modellerinde tıp doktorları, diş hekimleri, eczacılar, havayolu pilotları, avukatlar, hakimler ve savcılara özel kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre; Avantajlar, 31 Aralık 2022 tarihine kadar, kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli olacak. Her bir müşteri, Meslek Grupları programı kapsamında bir takvim yılı içerisinde 1 adet otomobil satın alabilecek.

Peki BMW 1 Serisi’nin teknik özellikleri neler? İşte, BMW 1 Serisi’nin teknik özellikleri ve 1 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön