24 / 04 / 2024

1 serisi

1 serisi

Alman otomobil üreticisi BMW, tüm modellerinde geçerli olan bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve BMW 1 Serisi’nin 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

BMW 1 Serisi’nin fiyatını görünce şok olacaksınız! BMW 118i kaç lira oldu? BMW 1 Serisi’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Alman otomobil üreticisi BMW’nin hatchback modeli 1 Serisi’nin eylül ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte, BMW 1 Serisi’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den eylüle girer girmez zam! 1 Serisi’ne tam 151 bin 100 TL zam geldi!

BMW’den eylül ayına girer girmez zam haberi geldi. 1 Eylül 2023 itibarıyla 1 Serisi’ne tamı tamına 151 bin 100 TL zam yapan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Ağustos ayı girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 50 bin 600 TL zam geldi!

Temmuz ayında hemen hemen tüm modellerine dev zam yapan BMW, ağustos ayına girer girmez 1 Serisi’ne tamı tamına 50 bin 600 TL zam yaptı. BMW’in ağustos ayı kapsamında 1 Serisi’ne yaptığı zammın ardından en düşük 1 Serisi’nin fiyatı merak konusu oldu.

BMW’den flaş açıklama! 1 Serisi’ne 12 günde iki zam birden geldi! Önce 115 bin TL, şimdi de 150 bin 900 TL zam!

Türkiye pazarında sağlam bir yeri olan BMW’den yeni zam açıklaması geldi. BMW, temmuz ayına girer girmez 1 Serisi’ne yaptığı zammın ardından şimdi bir zam daha yaptı. Bu kapsamda, BMW 1 Serisi’ne 150 bin 900 TL tutarında ikinci zam geldi.

Temmuz ayına girer girmez BMW 1 Serisi’ne tam 115 bin TL zam geldi!

BMW, temmuz ayının ilk gününden fiyat listesini güncelledi ve 1 Serisi’ne 115 bin 100 TL zam geldiğini duyurdu. Temmuz ayı kapsamında yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımlayan BMW, 1 Serisi’nin yeni fiyatını ya paylaştı.

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

Göz alıcı tasarımı ve üstün teknolojisiyle adeta herkesin rüyalarını süsleyen BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerine zam yaptı. BMW’nin 1 Serisi’ne yaptığı zammı gören herkes resmen şoke oldu. İşte 7 Haziran 2023 fiyat listesi...

Sürücüye keyifli ve dinamik bir sürüş konforu sunan BMW 1 serisinin Mayıs ayı fiyatı ne oldu?

BMW 1 Serisi, sportif sürüş özellikleriyle tanınır. Yüksek performanslı motorları, mükemmel yol tutuşu ve sürüş dinamikleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Peki BMW 1 serisi 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Heyecan verici sürüş deneyimi ile BMW 1 serisi kullanıcılarını bekliyor! BMW 1 serisine Nisan ayında zam geldi mi?

Küresel manada kendisini kanıtlamış olan ve lüks araçlar çıkararak kullanıcılarına VIP hizmet sunan BMW şimdi de '1' serisi ile merak ediliyor. Yoldan geçerken herkesin gözleri ve ilgisini üzerine çekeceğiniz BMW 1'in Nisan ayı fiyatı ne oldu? İşte detaylar.

BMW 116D Mart zammı ne kadar oldu! 20 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 116d sürücülerine yüksek yakıt verimliliği sağlayarak daha düşük yakıt maliyeti ve daha az çevresel etki sunar. BMW 116d, BMW'nin küçük sınıftaki modellerinden biri olan BMW 1 Serisi'nin bir parçası olarak üretildi. Bu araç, kompakt sınıftaki müşterilerin taleplerini karşılamak için tasarlanmışt

BMW 118İ Mart ayı zammı merak ediliyor! 18 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 118i, BMW'nin 1 Serisi modelinin bir versiyonudur. 1 Serisi, BMW'nin küçük hatchback ve sedan modellerinin bir serisidir. 118i, bu serinin en temel modellerinden biridir ve kompakt bir otomobil olarak tasarlanmıştır. İşte 18 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 1 serisi Mart ayında zamlandı mı?  BMW 1 serisi 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Alman devi BMW'nin performans, teknoloji ve tasarım açısından yüksek bir kalite suna BMW 1-Serisinin Mart ayı fiyatları merak ediliyor.  Peki BMW 1 serisi 03 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Snapdragon 8 Gen 2'li Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor, rekabetin en üst seviyede olduğu akıllı telefon dünyasında Magic serisi ile öne çıkıyor. Honor Magic 5 tanıtıldı! 1 Mart 2023 fiyat listesi...

1 serisi Haberi

1 serisi

Tasarımıyla otomobilin içinde ve dışında güçlü bir izlenim bırakan BMW 1 Serisi, geniş böbrek ızgaraları ve ön rüzgarlık ile dinamik bir ön tasarımla geliyor.

Keskin çizgiler, akıcı tavan çizgisine paralel şekilde çarpıcı arka kısma kadar gelen BMW 1 Serisi’nin premium karakteri iç tasarımda da kendini gösteriyor.

Kompakt oranları, akıcı tavan çizgisi ve çarpıcı dinamik çizgileriyle BMW 1 Serisi, daha ilk bakışta çeviklik ve sürüş keyfi vadediyor.

Öte yandan BMW, tüm modellerinde tıp doktorları, diş hekimleri, eczacılar, havayolu pilotları, avukatlar, hakimler ve savcılara özel kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre; Avantajlar, 31 Aralık 2022 tarihine kadar, kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden BMW Yetkili Satıcıları’nda geçerli olacak. Her bir müşteri, Meslek Grupları programı kapsamında bir takvim yılı içerisinde 1 adet otomobil satın alabilecek.

Peki BMW...