26 / 04 / 2024

BoConcept, Türkiye'de 5 yılda 5 mağaza daha açmak istiyor!

BoConcept, Türkiye'de 5 yılda 5 mağaza daha açmak istiyor!

İskandinav tasarımlarıyla dikkat çeken BoConcept, Etiler'deki mağazadan sonra beş yılda beş mağaza daha açmayı düşünüyor. BoConcept'i Türkiye'ye getiren Flemming Troelsen, gelişlerinde rezidans, stüdyo gibi daire sayısındaki artışı gösteriyor



Dünyanın büyük tasarım mobilya zincirlerinden BoConcept, Türkiyedeki ilk mağazasını 2 ay önce İstanbul Etilerde açtı. İskandinav tasarımının örneklerini sunan ve modern evlere özgün çözümler üreten BoConceptin Türkiye hedefi beş yılda beş mağazaya daha ulaşmak.

BoConcepti Türkiyeye getiren Danimarkalı Flemming Troelsen yedi yıldır Türkiyede yaşıyor. Troelsenin BoConcept mağazası açmasında sayıları giderek artan modern, şehirli ve küçük evler için fonksiyonel ve minimal mobilya ihtiyacının artması etkili olmuş. Troelsen yaptığı açıklamada Türkiyede konut sayısı giderek artıyor, özellikle rezidans, plaza ve stüdyo dairelerdeki küçük metrekarelerde çok kullanımlı mobilya tercih ediliyor. BoConcept şehirli tasarımlar sunduğu için bu ihtiyaçlara cevap verebiliyor diye konuşuyor. Flemming Troelsen BoConcept merkez ofisin Türkiyedeki beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek mağaza sayılarının beş yıl içinde beş mağazaya çıkarmak istediklerini belirtiyor. Troelsen öncelikli lokasyonlarının ise Bağdat Caddesi gibi nispeten daha üst seviyedeki eğitim ve gelir gruplarının ikamet ettiği bölgeler olduğunu vurguluyor.

DÖRT KATLI TASARIM EVİ
BoConcept,  tüm dünyada ikonik ürünleriyle de tanınıyor. Her yıl koleksiyonuna farklı ikonik ürünler ekleyen markanın, Türkiyede de en çok Imola Sandalyesi satılıyor. Etilerdeki mağazada 1.500 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Imola Sandalyeler, farklı renk ve kumaş alternatifleriyle sunuluyor. Imola; tasarımıyla hem ofis hem de evlerde rahatlıkla kullanılabiliyor.
60 yıl önce Danimarkada yaşam alanı ürünler üreterek tasarım yolculuğuna başlayan BoConceptin, bugün dünyada 52 ülkede 350yi aşkın mağazası bulunuyor. Bu mağazaların en yenisi de Etilerde açılan BoConcept Brand Store. 4 katlı bir tasarım evi olma özelliği taşıyan mağazada oturma grupları, ofis mobilyaları, aydınlatma ürünleri, yatak odası grupları ve aksesuarları içeren sayısız ürünler yer alıyor.


Geri Dön