20 / 04 / 2024

Bodrum Elit Lotus Villaları'nda 390 bin Euro'ya!

Bodrum Elit Lotus Villaları'nda 390 bin Euro'ya!

Elit Lotus Villaları'nda 2009 başından bu yana yaşam devam ediyor



“Kendime ait özel bahçem olsun” diyenler için ideal bir proje olan Elit Lotus Villaları, Bodrum Bağla Koyu'nda inşa edildi. 40 villa ile 6 stüdyo daireden meydana gelen Elit Lotus Villaları'nda 2009 başından bu yana yaşam devam ediyor.

Denize sıfır konumu ve modern mimarisi ile dikkat çeken yazlık projede, alanları 65 metrekare ile 175 metrekare arasında değişen konutlar yer alıyor. Elit Lotus Villaları'nda fiyatlar 190 bin Euro'dan başlayarak 390 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Garanti Bankası ve Akbank'tan yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Konutlar hemen teslim ediliyor.

14.5 dönüm alan üzerinde inşa edilen Elit Lotus Villaları'da bulunan konutların her birinde kendine ait özel bahçe mevcut.

Mercan Grup imzalı Elit Lotus Villaları'da tüm binalarda Vestel marka klima, ahşap iç kapılar, tüm odalarda lamine parke, granit merdivenler, ithal banyo ve mutfak armatürleri, jakuzi ve özel tasarım duşa kabin, doğal taş dış cephe kaplaması, ahşap görünümlü dış cephe kaplaması, çift kilitli çelik dış kapı, tüm binalarda asma tavanlı ışıklandırma, uydu tv, telefon, internet altyapısı, İtalyan beyaz eşyalı hazır mutfak, Siemens marka ankastreler, banyo dolapları ve giyim odası dolapları bulunuyor. 

24 saat özel güvenlik bulunan Elit Lotus Villaları'nda; özel peyzaj tasarımı, 80 araçlık otopark, özel plaj, özel iskele, jeneratör, çocuk parkı ve çocuk havuzu, 320 metrekare ortak yüzme havuzu, kafe ve restoran, 300 tonluk su deposu ve arıtma, her binada ısı ve su yalıtımı mevcut.

0252 391 79 76
www.lotusbodrum.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön