24 / 04 / 2024

Bodrum Woodland Regency'de 392 bin TL'ye ikiz dubleks villa!

Bodrum Woodland Regency'de 392 bin TL'ye ikiz dubleks villa!

Woodland Regency projesinde ikiz villaların fiyatları ise 392 bin TL ile 477 bin750 TL arasında değişiyor



Cumberland Properties'in geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı "Woodland Regency", hem yaz keyfi, hem de kış konforunun bir arada yaşamak isteyen Bodrum tutkunlarından büyük ilgi görüyor.

Konacık'ta, çam ağaçları içerisindeki dubleks ikiz villalarda yıl boyunca Bodrum keyfini sürmek isteyen konut sahipleri, projenin yeni etap inşaatlarının sürmesine karşın sitede yaşamaya başladılar.

1 ve 2 odalı daire, 3 odalı villa seçenekleri, açık mutfak, jakuzili banyo, 2 adet yetişkin yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, mini golf alanı, kulüp binası, SPA merkezi, Sauna, Türk Hamamı, Bar, Wireless internet, Resepsiyon hizmeti, 24 saat güvenlik, Uydu kanalları ile her türlü donanıma sahip olan proje, bu yılsonunda tüm alt yapısı tamamlanarak hayata geçecek. 

Projede daire fiyatları 183 bin 300 TL'den başlıyor. Çam ağaçları arasında bulunan dubleks ikiz villaların fiyatları ise 392 bin TL ile 477 bin750 TL arasında değişiyor. Merkeze ve plaja olan yakınlığı, 24 saat güvenlik ve site duvarları ile çevrili olması, site içerisinde kalan çam koruları ve Club House da yer alan sosyal aktiviteleriyle benzer projelerden ayrılan Woodland Regency `e, yabancı yatırımcılar da ilgi gösteriyor.

Müşteri profilinin çoğunluğunu doktor, iş adamı ve finansçıların oluşturduğu proje, sınırlı sayıdaki daire ve villalar ile yeni sahiplerini bekliyor.

www.cmbr.com.tr
 
[email protected]
0 252 363 98 84


Geri Dön