24 / 04 / 2024

Bodrum'da emlak dolandırıcılığı!

Bodrum'da emlak dolandırıcılığı!

Bodrum'da ev arayan bir çift, ilan sayfalarında beğendikleri bir  ev için emlakçıyla görüştü. Ev için haftalarca pazarlık yapan çift söz konusu evin ilanda yayınlanan evle aynı olmadığını öğrenince şaşkınlık yaşadı.



Bodrum'da ev arayan bir çift ilan sayfalarında beğendikleri bir ev için emlakçıyla görüştü. Ev için haftalarca pazarlık yapan çift söz konusu evin ilanda yayınlanan evle aynı olmadığını öğrenince şaşkınlık yaşadı. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşesinde çiftin yaşadığı olayı kaleme aldı. İşte Mert Vidinli'nin yazısında yer alan o kısım...

Geçtiğimiz günlerde ev arayan sosyetik bir çiftimizin başına geleni yazmak istiyorum... Çiftimiz, ilan sayfalarında gördükleri bir evi çok beğeniyor, hatta oturup emlakçıyla pazarlık bile yapıyorlar. Ancak haftalar sonra öğreniyorlar ki pazarlık yaptıkları ev aslında yok. Benzer şartlarda gibi görünen başka bir ev için oturulup konuşulmuş. O eve gidip bakmışlar ki, hiç düşündükleri gibi değil, vasat bir daire. Emlakta da sahtecilik oluyor muymuş? Ne yazık ki oluyormuş. O sosyetik çift de eli boş evsiz bir şekilde ortada kalmış. Hatta çiftimiz şu anda ev bulma sürecini otelde kalarak geçiriyor. Bu arada unutmadan, en çok sahte ilanlar korona sürecinden dolayı kıymete binen bahçe katı evler ve teraslar için veriliyor.


Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!


Geri Dön