24 / 04 / 2024

Bodrum'da, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yoğunluk yaşanıyor!

Bodrum'da, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yoğunluk yaşanıyor!

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor...



Bodrum'da, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yoğunluk yaşanıyor.


AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor.


İlçeye bayram tatili için gelen turistler, özellikle Kumbahçe, Paşatarlası, İskele Meydanı, Kale caddesi ile Neyzen Tevfik caddelerinde gezinti yaparak vakit geçirdi. Bazı turistler de Bodrum sahillerinde denize girerek güneşli havanın keyfini çıkardı. 


Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte sahil kenarlarındaki kafe ve restoranlarda oturarak Bodrum Kalesi manzarasını izledi. İlçeye Japonya'dan gelen bir grup kafile de Bodrum'un mavi kapılı ve pencereli evleri önünde hatıra fotoğrafları çektirdi. 


- Deve ile çeyiz taşıdılar


Cumhuriyet Caddesi'nde düğün başlangıcı öncesinde deve ile çeyiz taşınması, turistlerin oldukça ilgisini çekti. Turistler, ilçenin dar sokaklarında deve önünde davul zurna eşliğinde yöresel oyunları oynayan vatandaşların fotoğrafını çekti. 



AA 


Geri Dön