19 / 03 / 2024

Bodrum'da uluslararası standartlarda kongre merkezi yapılacak!

Bodrum'da uluslararası standartlarda kongre merkezi yapılacak!

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ile Bodrum'da kış turizminin çeşitlendirilmesini görüştü. Ortak çalışmayla Bodrum'da uluslararası standartlarda bir kongre merkezi yapacaklarının sinyalini verdi..



Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy turizm değerlendirmelerinde ve çeşitlendirmeleri konusunu Bodrum'da, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan bir araya geldi. Bodrum ve Turizm konularında geçen sohbet toplantısında Bodrum'un kış turizmini geliştirmeye yönelik konular ağırlıklı olarak konuşuldu. 


Başaran Ulusoy ile hafta sonu bir araya gelen Dr. Gödekmerdan, Bodrum'a uluslar arası standartlarda kongre merkezi yapılması için TÜRSAB ile ortaklaşa çalışmalara başladıklarını söyledi. 


Kaymakam Dr. Gödekmerdan "Bodrum'da kış turizmi konusunda çeşitli konularda çalışmalarımız sürüyor. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ile yapmış olduğumuz görüşmede Bodrum'da Avrupa standartlarında bir kongre merkezinin sağlayacağı katkılardan bahsettim. Başaran bey de konuyu olumlu karşıladı. TÜRSAB ile ortaklaşa bir tesis yapılması için ön araştırmalara başlayacağız. Umarım Bodrum için hayırlısı olur" dedi. 


Anayurt


Geri Dön