28 / 03 / 2024

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arazi!

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arazi!

Bolu Belediyesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 563 metrekare büyüklüğündeki hali araziyi ihale ile satıyor. İhale 2 Kasım'da gerçekleşecek..



Bolu Belediye Başkanlığı tarafından Karaköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 563 metrekare büyüklüğündeki hali arazi ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 8 milyon TL olarak belirlenen arazinin satış ihalesi 2 Kasım'da yapılacak.

Bolu Belediyesi nden 8 milyon TL ye satılık arazi!

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Bolu Belediye Başkanlığından:

1. Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki Listede belirtilen Taşınmaz; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35/A, 36, 37. maddeleri uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile Satış ihalesi yapılacaktır.

Bolu Belediyesi nden 8 milyon TL ye satılık arazi!

2. Yukarıda nitelikleri, diğer özellikleri, muhammen satış bedeli geçici teminat miktarı belirtilen Bolu Belediyesine ait taşınmaz Bolu Belediye Başkanlığınca Belediyemiz İhale Salonunda ihale ile satılacaktır. 

3. İhale 02.11.2018 Cuma günü saat 14:00’ da Büyükcami Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No:99 Bolu Belediyesi Hizmet Binası ihale Salonunda yapılacaktır. 

4. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri Bolu Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden 250,00 (ikiyüzellilira) TL makbuz alındısı karşılığında mesai saatleri içerisinde alınabilir. İstekliler İhaleye ilişkin şartnameyi www.bolu.bel.tr adresinden bedelsiz olarak görebilir.

5. Tekliflerin Hazırlanması ve Sunulması (İhale Dosyasında Aranacak Belgeler)
A) Dış Zarfın İçinde Bulunacaklar:
a. İç Zarf: İçinde fiyat teklifi olacaktır,(Şartname ekinde örneği mevcuttur)
b. Gerçek kişiler nüfus cüzdanı sureti ve Kanuni İkametgah belgesi,
c. Gerçek Kişiler için imza beyannamesi (Noterden) vekaleten iştirak ediyorsa isteklilerin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve vekilin imza
beyannamesi,
d. Tüzel Kişi ise Mevzuatı gereği tüzel kişiliğinin siciline kayıtlı olduğu Odalarından belge ve Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belge ile imza sirküsü, (noter tasdikli)
e. İş ortaklığı oluşturmak suretiyle ihaleye teklif verecek istekliler için, iş ortaklığı beyannamesi,
f. Tebligat için adres beyan belgesi,
g. Bolu Belediyesine borcu olmadığına dair belge,
h. İhaleye katılmak için isteklilerin katılacakları ihaleye ilişkin, Bolu Belediye Başkanlığı veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu,
ı. 250,00 TL Şartname bedelinin yatırdığına dair makbuz veya banka dekontu,
i. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 6. ncı maddesinde sayılan kişiler ve yasaklı addedilenlerden olunmadığına dair taahhütname,
j. Taşınmaz Mal satış şartnamesi (şartnamenin her sayfası ayrı yarı ihaleye iştirak eden tarafından imzalamak zorundadır.)
B) Dış Zarfın Sunulması:
a. Dış Zarfın üzerinde isteklinin adı, soyadı veya unvanı ile açık adresi olacak şekilde ihale adı, ihalenin yapılacağı yer, tarih ve saat yazılacaktır. Zarf kapalı ve imzalı olacaktır.
b. Taşınmaza Kapalı Teklif usulü ile teklif verecekler. İhale Zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte 02.11.2018 tarihinde 13:30’a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edecekler.
4. İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29.maddesi uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakla serbesttir.

 


Geri Dön