19 / 04 / 2024

Bolu'da 600 kişilik camiyi imece ile usulü ile bitirdiler!

Bolu'da 600 kişilik camiyi imece ile usulü ile bitirdiler!

Bolu’da köylüler ihtiyaçları olan 600 kişilik camiyi imece usulü ile bitirdi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen köylülerin bitirdiği camiyi gezdi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapımına başlanan cami büyük oranda tamamlandı...




Bolu’da köylüler ihtiyaçları olan 600 kişilik camiyi imece usulü ile bitirdi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen köylülerin bitirdiği camiyi gezdi. 


Vali İbrahim Özçimen, Bolu Merkeze bağlı Avşar köyünü ziyaret etti. Vali Özçimen, Köy Muhtarı Abdullah Karadayı ve köylüler tarafından karşılanırken, ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ve Karayolları 41. Şube Şefi İlkay Aktuğ da yer aldı. 


Köy hakkında Muhtar Karadayı’dan bilgiler alan Vali Özçimen, köyde yapımı devam eden ve tamamen imece usulü ile köylü tarafından yaptırılan camiyi gezdi. Cami gezisi sırasında Köy muhtarı Karadayı, “Camimize geçen yılın Haziran Ayı’nda başladık. Camimiz büyük oranda bitti. Bu camiyi imece usulü tamamladık. Camimiz bittiğinde 600 kişilik olacak ve engelli girişimiz de mevcut.” dedi. 


Köydeki birlik ve beraberliğin son derece güzel olduğunu ifade eden Vali Özçimen, “Caminiz çok güzel olmuş. Birlik ve beraberlik olunca her şey daha güzel oluyor. Allah katkıda bulunan herkesten razı olsun.” dedi. Özçimen ziyaretinde köylüler ile de sohbet etti. Köyde yaşayan yürüme engelli Hanife Güler ile konuşan Vali Özçimen, daha sonra ise çocuklarla sohbet etti. Özlem, Nihal ve Elif Güler ile konuşan Vali Özçimen, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’nu da yanına çağırarak, eğitim ile ilgili sorunları olup olmadığını ve karnelerini sordu. 


Daha sonra ise köyün grup köy yolu ayrımına köylülerle birlikte gelen Vali Özçimen, köylülerin bazı sıkıntılarını da burada dinledi ve ilgili müdürlere talimat verdi.



Bugün


Geri Dön