28 / 03 / 2024

bolu avşar köyü camisi ne zaman açılacak

bolu avşar köyü camisi ne zaman açılacak

Bolu’da köylüler ihtiyaçları olan 600 kişilik camiyi imece usulü ile bitirdi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen köylülerin bitirdiği camiyi gezdi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapımına başlanan cami büyük oranda tamamlandı...

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün daimi üst hakkı süre uzatımı tapuya tescillendi!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının daimi ve müstakil üst hakkı süre uzatımı 9 Ekim 2019 Çarşamba günü tapuya tescil edildi...

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Gayrimenkul zengini Hülya Avşar 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı!

Yatırımlarını gayrimenkul ve arsa üzerine yapan ünlü ve güzel oyuncu Hülya Avşar’ın 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı...

bolu avşar köyü camisi ne zaman açılacak Haberi

bolu avşar köyü camisi ne zaman açılacak


Bolu’da köylüler ihtiyaçları olan 600 kişilik camiyi imece usulü ile bitirdi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen köylülerin bitirdiği camiyi gezdi. 


Vali İbrahim Özçimen, Bolu Merkeze bağlı Avşar köyünü ziyaret etti. Vali Özçimen, Köy Muhtarı Abdullah Karadayı ve köylüler tarafından karşılanırken, ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin ve Karayolları 41. Şube Şefi İlkay Aktuğ da yer aldı. 


Köy hakkında Muhtar Karadayı’dan bilgiler alan Vali Özçimen, köyde yapımı devam eden ve tamamen imece usulü ile köylü tarafından yaptırılan camiyi gezdi. Cami gezisi sırasında Köy muhtarı Karadayı, “Camimize geçen yılın Haziran Ayı’nda başladık. Camimiz büyük oranda bitti. Bu camiyi imece usulü tamamladık. Camimiz bittiğinde 600 kişilik olacak ve engelli girişimiz de mevcut.” dedi. 


Köydeki...