29 / 03 / 2024

Bolu'daki Mega Projeler muhtarlardan tam not aldı!

Bolu'daki Mega Projeler muhtarlardan tam not aldı!

Alaaddin Yılmaz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdiği toplantı sonrası muhtarlar, Yukarı Soku Mahallesi’ndeki belediyeye ait parke taşı üretim tesislerini de gezerek Başkan Yılmaz’dan bilgiler aldı.



Her ay düzenli bir şekilde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek hem onların isteklerini dinleyen hem de belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Tem Otoyolu Yukarı Soku mevkiinde bulunan Sabahattin’in Yeri dinlenme tesisleri restoranında gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve mahalle muhtarlarının yanı sıra belediye başkan yardımcıları Ekrem Çetinkaya ve Emine Davarcıoğlu ile daire müdürleri katıldı.


Yukarı Soku Mahallesi muhtarı Hasip Eskioğlu’nun ev sahipliği ile gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz, muhtarlarla hep birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sonrası belediye çalışmaları hakkında bir takım bilgiler veren Başkan Yılmaz, Bolu’yu doğasıyla uyumlu bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirtti. Yılmaz, “Bunu yaparken de hiç kimseyi üzmek, kırmak, gücendirmek gibi bir niyetimiz yok. Ama belediyenin, kamunun, yani 155 bin kişinin hakkını da birilerine peşkeş çekmek gibi bir derdimiz olamaz. Makul olanı yakalamak durumundayız. Bu konuda bugüne kadar verilen desteklerin devam etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.


“BİZ EKİP OLARAK HAZIRIZ”


Başkanı Yılmaz, altyapı çalışmaları ile ilgili çalışmaların sürdüğüne dikkat çekerek, “Biz ekip olarak hazırız. Bu sene içerisinde altyapı çalışmalarını; yani yağmur suyu, kanalizasyon suyu, kullanma suyu şebekesi çalışmalarını tamamlayacağız. Ayrıca bu çalışmaların dışında elektrik ve Telekom hatları ile fiber optik kablo da döşeniyor tüm Bolunun altına. Üstüne üstün bir de doğalgaz çalışmaları var. Evet, şuan biraz eziyet çekiyoruz ancak Bolunun geleceği açısından çok önemli çalışmalar bunlar. Bunların tamamının bittiği yerlerde üst yapı çalışmalarını tamamen bitireceğiz. Kaldırım ve yollar bitecek ve artık orada bir daha oynanmayacak” dedi.


MUHTARLAR SORDU, YILMAZ YANITLADI


Yılmaz, toplantıda muhtarların sorularını da yanıtladı. Kendisine yöneltilen soru ve talepleri not alan Yılmaz, başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürlerinden muhtarların taleplerini gidermeleri için talimat verdi. Başkan Yılmaz ve muhtarlar, gerçekleşen aylık olağan toplantı sonrası Yukarı Soku Mahallesinde bulunan belediyeye ait büz ve parke taşı üretim tesislerine geçti. Alt yapıda kullanılan büzler ile üst yapı da kullanılan kilitli parkelerin üretim tesislerini gezen muhtar heyeti, Başkan Yılmaz’dan tesisler hakkında bilgiler aldı. Muhtarlar her iki tesise de tam not verirken, mega projelerin Bolu’ya kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti.



Bolu Olay


Geri Dön