24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Bomonti TIME görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Bomonti TIME görücüye çıktı!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Bomonti TIME

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Sinpaş GYO, yeni projesi Bomonti TIME ile Sinpaş yaşam ayrıcalığını şehre taşıyor



Şehrin gelişmekte olan bölgelerinde geliştirdiği konsept konut projeleriyle konut ve yaşam anlayışını değiştiren ve bulunduğu yere değer kazandıran Sinpaş GYO, yeni projesi  Bomonti TIME  ile şehre iniyor. Tüm  Sinpaş GYO  projelerinde bulunan farklı yaklaşımlar ile dikkat çeken Bomonti TIME, şehir yaşamından kopamayanlar için sunduğu özelliklerle farklılaşıyor.


24 Mayıs 2012 Perşembe günü Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı öncesi yapılan projenin ön tanıtım toplantısında Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’e, Acun Ilıcalı ve konferansın özel konuğu Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da eşlik etti. Ömer Faruk Çelik, proje ayrıntılarını basın mensuplarıyla paylaşırken, projenin maketini Mourinho açtı.

Sinpaş GYO nun yeni projesi Bomonti TIME görücüye çıktı!

Toplantıda yaptığı konuşmada projenin değerine dikkat çeken Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik,  “Bugün Türkiye konut sektörü, dünyayı kendine hayran bırakacak noktaya geldi ve bunda Sinpaş GYO tarafından üretilen, her biri ödüllü konsept konut projelerinin payı çok büyük. Bomonti’de hayata geçireceğimiz yeni projemiz Sinpaş GYO’nun gurur tablosunun en üst sıralarında yer alacak çok özel bir proje. Bomonti’de yer alacak projemiz bugüne dek geliştirdiğimiz projelerden çok farklı, şehirli bir proje... Şimdi İstanbul’un kalbinde, yenilenen yüzüyle şehrin yeni çekim merkezi olan Bomonti zamanı” dedi.


Projenin geliştirilme sürecinde şehirli insanın ihtiyaçlarına yönelik proje geliştirdiklerini söyleyen Çelik, “Bomonti TIME, ismini sakinlerine zamanı yönetme imkanı sunmasından alıyor… Burası şehrin yoğun akışından kopmadan huzurlu bir yaşam sunuyor. Burada zaman sadece sizin ve sizin istekleriniz için akıyor. Bununla birlikte dilediğiniz zaman şehrin yoğun ve hızlı akan zamanına yetişebiliyorsunuz. Kısacası Bomonti Time sakinleri zamanı diledikleri gibi kullanacak, zaman onları değil onlar zamanı yönetecek” açıklamasında bulundu.

Sinpaş GYO nun yeni projesi Bomonti TIME görücüye çıktı!

Bomonti TIME, Sinpaş’ın şehir merkezinde hayata geçireceği ilk konut ve residence projesi olacağını bu nedenle uzun bir hazırlık ve çalışma süreci geçirdiklerini belirten Çelik, “Bomonti TIME için 4 yıl uğraştık. 8 – 10 taslak proje çalışıldı ve sonunda iddialı ve gurur duyacağımız bir proje ortaya koymayı başardık. 48 katlı Bomonti TIME, tasarımıyla ikonik bir bina. Modern İstanbul’un simgelerinden biri olacak güçlü bir çizgisi var. Bomonti TIME, şehir yaşamının getirdiği yoğunluk ve stresi, yine şehrin içinde çözen, güçlü ve zarif mimari dili ve seçkin tarzı ile emsallerine göre özgün bir rezidans konut projesi olacak. Aynı zamanda ilk defa denenecek bir satış modeli kullanacağız. Projeye ilişkin diğer ayrıntıları 15 gün sonra asıl tanıtım toplantısında açıklayacağız” dedi.


Ön lansmanla basına tanıtılan Bomonti TIME Residence’ın maketini açmak üzere Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı davetlisi Jose Mourinho ve Acun Ilıcalı da Ömer Faruk Çelik’e eşlik etti. Üçlü, üçe kadar saydıktan sonra maketi açtıklarında konfetiler havada uçuştu. Esprili geçen maket sunumunda, Ömer Faruk Çelik Mourinho’ya Galatasaray yöneticisi olmayı ve Türkiye’ye gelirse bir penthouse hediye etmeyi teklif etti. Mourinho ise Galatasaray’ın Fatih Terim gibi çok değerli bir koçu olduğunu ve kendisine ihtiyacı olmadığını söyledi.


Bomonti TIME, mimari tasarımının yanı sıra yaşama keyif katan ayrıntılar da barındırıyor. Her sekiz katta bir yer alacak VIP Suitler ile Penthouse sınırlı sayıda kişiye bu fırsatı yaşama ayrıcalığı sunacak. Binanın üst katında yer alacak ve İstanbul’un muhteşem manzarası ile konuklarını karşılayacak olan Gentelman Club ile Bomonti TIME sakinleri, rahat bir ortamda manzaranın tadını çıkarırken bir yandan da şık bir ortamda dinlenme fırsatı bulacak. Residence’ın bir diğer kulübü ise Hubana Club olacak. Hubana Club, pro severleri bir araya getirecek. Alt katta ise home-office’ler olacak.


Proje genelindeki tüm imkanlar teknolojiyi yakından takip eden sofistike bireylere, günlük iş ve şehir yaşamının karmaşasından uzak sakin bir sığınak sağlıyor. Rezidans hizmetleriyle üst düzey rahatlık, 24 saat güvenlik ve çocuklara özel olarak tasarlanan hizmetleriyle kafa rahatlığı, şehir içindeki konumuyla miras niteliğinde yüksek yatırım imkanı sunuyor. 


444 1 440


http://www.sinpasgyo.com.tr


projeye sor



Geri Dön