25 / 04 / 2024

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas projesi aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede.




1992 yılında Hikmet Avcı tarafından kurulan Avcılar İnşaat, ağırlıklı olarak faaliyet gösterdiği Bornova ve Bayraklı'da başarılı projeler üretmeye devam ediyor. Son olarak Lobi Parlas projesinin temelini atan ve hızla çalışmalara devam eden firma, önümüzdeki günlerde yeni projeleriyle de dikkat çekmeye hazırlanıyor. Yatırım uzmanlarının yeni kent merkezi olarak nitelendirdiği bir bölgede inşa edilen projedeki dairelerin şimdiden yoğun talep gördüğünü dile getiren Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu başkanı İdris Avcı, "Lobi Parlas, 70 binin üzerinde öğrenci, akademisyen ve doktorun bulunduğu bir bölgede yer alıyor. Aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta.  Ankara  Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede. Bu sayede İzmir'in farklı yerlerinde çalışan kişiler için de cazip bir yaşam alanı." dedi.


Yatırım fırsatı

Toplam 5 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Lobi Parlas'ın 12 ay içerisinde sahiplerine teslim edileceğini de dile getiren Avcı, "Mİmar Alpay Demirci tarafından şekillendirilen projemizde tamamı 1+1 olmak üzere suit ve loft dublex daire seçenekleri mevcut. Toplam 200 dairelik Lobi Parlas'ta dairelerin yüzde 40'ı şimdiden satıldı. 24 saat güvenliğin bulunacağı ve profesyonel site yönetimi kendi bünyemizde bulunan AVC firması tarafından sağlanacak olan projemiz sosyal yaşam alanlarıyla da göz dolduruyor. Yüzme havuzu, pilates, fitness spor merkezi, bilardo, masa tenisi, kütüphane ve playstation alanı da bulunuyor. Teknik bakım ve onarım hizmetlerinin de 5 yıl garantili olduğu projemizde açık ve kapalı otoparkların yanısıra tüm site kapalı devre kamera sistemi ile gözetim altında tutulacak." açıklamasını yaptı.


Gökdelen dikecek

Önümüzdeki dönemde Bayraklı'da gökdelen inşaatına başlayacaklarını da vurgulayan Avcı, toplumun beklentileri doğrultusunda projeler üretmeyi kendilerine misyon edindiklerini ifade ederek, inşa edecekleri gökdelenlerle ilgili kamuoyunu yakında bilgilendireceklerini sözlerine ekledi.


Telefon: 0232 435 81 80

Web adresi: http://www.avcilarinsaat.com.tr



Yeni Asır




Geri Dön